Свободно време

Наталия Кобилкина се сгоди на Малдивските острови

Сексоложката получила красив пръстен от приятеля си Такис Дретакис

25.11.2016г. / 12 22ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Сексоложката Наталия Кобилкина се сгоди. Това оповести самата тя в официалната си страница във Facebook. Атрактивната рускиня е получила нежен пръстен с диамант от своя любим Такис Дретакис, с когото в момента са на почивка на Малдивите.

Влюбената двойка отпътувала към екзотичната дестинация по повод рождения ден на Наталия. Тя с гордост публикува снимки от почивката си, на които двамата влюбени изглеждат истински щастливи.

„Казах „да“! Обичам те, живот!“, написа Наталия като коментар към снимките.

Бъдещото семейство е отседнало в луксозен 5-звезден хотел на остров Хорубаду.

Припомняме, че през 2015 година Наталия Кобилкина се разведе с бившия си съпруг Делчо Добрев, с когото обаче продължават да поддържат добри приятелски и професионални отношения, тъй като двамата са и бизнес партньори. Те се разделиха след 11-годишен брак.

В свое видео изявление в социалните мрежи Наталия категорично заяви, че децата не са неин приоритет, поне на този етап. Тя каза още, че би се радвала, ако това стане някой ден, но и да не се случи – пак ще бъде щастлива.

С Такис Дретакис се запознават отново покрай работата. Той е мениджър в чуждестранна компания, оперираща в България. Завършил е образованието си в Швейцария, а професионалния си опит трупа, работейки в Англия, САЩ, Франция и България.

Интервю с Наталия Кобилкина специално за Az-jenata.bg можете да прочетете тук.

Снимки: Facebook/Наталия Кобилкина

Коментирай