Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Риби

Вижте какво вещаят звездите на зодия Риби през новата година

29.12.2016г. / 19 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Риби:

Това е последният знак. Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял живот може да търсят собственото си Аз без да знаят какво точно е това Аз. Рибите имат своята истина, трудно намират сили за преодоляване на ежедневните проблеми, но дълбоко приемат проблемите на близките си и винаги са готови да се отзоват на помощ. Трудно остават на едно място. Те са граждани на света, те са навсякъде и никъде, интересуват се от всичко.

Какво вещае годината на Огнения Петел?

Много са духовни и в повечето случаи – неуверени. Рибите са жертви на себе си и на света. Остават деца до края на живота си. Те са предани и привързани, живеят в свой собствен свят, изграден върху мистика и фантазия. Рибите вярват в знаци, те не могат да правят черна магия и много лесно изчистват отрицателните енергии.

Рибите през 2017-а година

Свързани статии

Динамичен период. Прекалено често ще сте в епицентъра на събитията и ще се налага да реагирате бързо, но умно и отговорно. Действайте смело, решително, самостоятелно. Възползвайте се от възможностите да напреднете професионално, да стабилизирате позициите си и да си изработите оптимален ритъм на работа.

Приемете популярността си като нещо заслужено. Първоначално може да е притеснително, но скоро желанието на хората да си общуват с вас ще ви радва и зарежда с оптимизъм. При толкова интензивен поток от контакти е полезно да сте предпазливи, да не обсъждате подробности от личния си живот, да не споделяте перспективните си планове и финансово състояние.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай
Свободно време