Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Лъв

Вижте какво вещаят звездите на зодия Лъв през новата година

29.12.2016г. / 20 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Лъв

Слънцето дава живот, топлина, светлина, съзнание, идеи, дисциплина, лъчисто величие. Човешкото съзнание е противоположно на студената лунна светлина. Лъвовете осъзнават социалната си роля и имат амбицията да я реализират. Те са огнено-страстни и никога не приемат второстепенна роля. Лъвът е център на вселената в собственото си съзнание. Той е лидер, благородник, протектор.

Великодушен е и няма чувство за страх. Лъвът е верен, откровен и справедлив. Най-големият му проблем е собствената му гордост. Тя му създава проблеми, създава му комплекси и го довежда до депресия. Лъвът трябва да е много добре подсигурен материално, за да се чувства достатъчно сигурен в себе си.


Лъвът има много силна енергия, която е резултат на лидерските му качества. Умее да зарази околните с идеите си, да ги поведе и да ги убеди в добрите перспективи.

Лъвовете през 2017-а година

Свързани статии

В най-общ план 2017 година ще е сравнително спокоен период. Естествено, ще се наложи да се справите и с някои проблеми от делови и професионален характер. Проявете максимална предпазливост и си осигурявайте актуална информация при уговаряне на сделки, подписване на дългосрочни договори и изобщо, когато работите с документи.

Ще си спестите неприятности, ако отделяте дължимото време и внимание на членовете на семейството и любимия човек. Усещането, че ги пренебрегвате по някаква причина ще предизвика сериозни стълкновения. В такива моменти реагирайте с мълчалива усмивка и чувство за хумор, вместо с дълги и досадни обяснения.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай