Свободно време

3 неща, които правят Наталия Кобилкина щастлива

Сексоложката ги споделя с нас

13.02.2017г. / 09 13ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Известната сексоложка Наталия Кобилкина споделя кои са 3-те много важни причини, поради които трябва да водим по-щастлив живот:

1. Щастливите хора са по-продуктивни

Само се замисли кой според теб би свършил повече работа за един ден. Този, който е оптимистичен и щастлив, или този, който изхабява своята енергия, за да се оплаква „как всичко му е криво“. Щастливите хора като цяло са по-продуктивни и имат по-голям шанс да постигнат целите си отколкото тези, които не са.

2. Светът се нуждае от повече щастливи хора

Изглежда като че ли всеки ден чуваме за станала трагедия и все повече изникват въпросите: В какъв свят живеем? Къде е човечността? Кога всичко това ще спре? За нещастие живеем в свят, където войните, бедността, глада и разрухата са реалност. Все пак не трябва да забравяме, че доброто винаги побеждава злото. Делата на щастливите хора могат да предизвикат вълна от добри деяния. Само се замисли как едно твое добро дело е предизвикало друго добро дело и така по пътя към щастието. Нека изберем щастието, за да помогнем на всички нас.

3. Щастливите хора живеят по-здравословен живот

Учените са се обединили около тезата, че има директна връзка между щастието и здравословния живот. Щастливите хора имат навика да се поддържат по-добре, да тренират, да се хранят здравословно и да не се ядосват за щяло и не щяло.

* * *

4 съвета на Наталия Кобилкина

10 тайни за позитивното мислене от Наталия Кобилкина

Коментирай