Какво се крие зад хроничните и необяснимите болести и как да се излекуваме? Отговор на тези въпроси дава Антъни Уилям в световния бестселър „Лечителят медиум“.

За автора

Вече 25 години Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно.

Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина. Сред хилядите признателни клиенти на Антъни са и множество филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

Наоми Кембъл

Антъни е не само сърдечен, състрадателен и неподправен човек, но и истински лечител, когото Бог е надарил с таланта да поставя точни диагнози. Той е истинска благословия за мен.

Гуинет Полтроу

Препоръчваният режим е основан на растителни храни, които се намират навсякъде, и е лесноприложим.

За книгата

Истината за света, за самите нас, за живота и смисъла на съществуването се свежда до едно-единствено нещо: изцелението. А истината за изцелението сега е в ръцете ви.
Антъни Уилям

В тази книга Антъни Уилям споделя революционна информация за същността на най-разпространените „необясними“ болести, сред които автоимунните заболявания, депресията и дори ракът. Авторът отхвърля редица митове и погрешни подходи на лечение и дава полезни и лесноприложими насоки. Съветите включват здравословен хранителен режим, основан на плодове и зеленчуци, натурални добавки и промени в ежедневните навици. Антъни предлага и начини да укрепим духа и да възстановим душевното си равновесие от емоционалните травми, които болестите неизменно нанасят.

Независимо дали имате поставена диагноза, или ваш близък страда от тежко заболяване, или просто искате да се грижите по-добре за своето здраве и това на семейството ви, в тази книга ще намерите отговорите на въпросите си и решенията на здравословните проблеми. Лечителят медиум ще ви разкрие сензационна информация, която учените тепърва ще открият, за следните заболявания и физически неразположения:

 • автоимунни заболявания
 • аутизъм
 • депресия и тревожност
 • диабет
 • изтощени надбъбречни жлези
 • кандидоза
 • лаймска болест
 • лупус
 • менопауза
 • мигрена
 • множествена склероза
 • посттравматичен стрес
 • ревматоиден артрит
 • световъртеж и шум в ушите
 • синдром на хроничната умора
 • фибромиалгия
 • хиперактивност и дефицит на вниманието
 • хипотиреоидизъм
 • чревна пропускливост
 • и много други.

Интервю

Как станахте лечителят медиум?

Получих дарбата на четиригодишна възраст, когато един глас ми се представи като Духа от Най-висшата сфера и ми каза да съобщя на масата, докато вечеряме, че баба има рак на белите дробове. Въпреки че не знаех какво означава това, повторих думите му, а по-късно изследванията потвърдиха диагнозата. Оттогава насам съм посветил живота си на това да споделям мъдростта на Духа с хората, като им предавам посланията му как да се излекуват.

Как точно се проявява дарбата ви?

Висшият Дух ми нашепва какви здравословни проблеми има човекът срещу мен и как да се излекува. Той ме научи и как да развия и втората част от дарбата: умението да сканирам и разчитам телата – нещо като ултрамощен ядрено-магнитен резонанс, който засича не само физически болежки, но и емоционални проблеми, – за да вникна същински в чуждата болка и страдание.

При какви здравословни проблеми помагате на хората?

Трябват ми два часа, за да изредя всички! Истината е, че съм помагал на хората при какви ли не проблеми – от лаймска болест до безплодие. Всеки път, когато клиент дойде за помощ, се удивявам от информацията, която Висшият Дух дава за цялостното му изцеление и как да се грижи за духа, душата и емоциите си, а не само за тялото си.

Кое е основното послание на книгата?

Можете да оздравеете. Ако страдате от хронично заболяване, ако сте обиколили много лекари, но все още няма подобрение, не се отчайвайте. Има причина за болестта, както има и начин да си върнете живота. Помогнал съм на хиляди клиенти и дойде времето да споделя Висшата мъдрост с повече хора.

За кого би имало полза от тази книга?

Книгата не е само за болни хора. Тя е за всички. Чувствате ли се притиснати от предизвикателствата на забързаното ни ежедневие? Търсите ли точни и ясни насоки за постигане на цветущо здраве, събрани на едно място? Питате ли се какъв е смисълът на живота ви? „Лечителят медиум“ ще ви даде средствата да се справите с предизвикателствата на ХХI век.

Как да започнем да се лекуваме от необясними или нелечими болести?

Първата стъпка на истинското изцеление е да се разбере причината за болестта, да се разбули мистерията около нея. Втората крачка е какво да се направи, за да се премахне болката и страданието. В книгата има по няколко страници информация за тези стъпки при всяка болест. С помощта на истории от практиката ми и специализирани техники показвам как да съхраните онова, от което най-много се нуждаете по време на лечението: вярата. Няма да се изцерите за една нощ, но ако следвате оздравителните протоколи и съхраните вярата си, един ден заболяването ще е само далечен спомен.

Каква роля играят емоциите и духовността в оздравителния процес?

Емоциите и духовността са неразделна част от лечението на физическите симптоми. За да се постигне пълно излекуване, трябва да се знае причината за болестта. Вие не сте я създали, нито сте я привлекли, и нямате никаква вина. Вие заслужавате огромно съчувствие. Вие заслужавате да се излекувате. Имате даденото от Бога право да се излекувате. Ако приемете тази истина в сърцето и душата си, ще задействате възстановяването на тялото.

Какво ще кажете на скептично настроените?

Когато някой години не може да се излекува и е похарчил хиляди долари напразно, не мога да го виня, че проявява скептичност към поредния здравен съвет. На всичкото отгоре, аз чувам гласове! Разбира се, че хората ще са настроени скептично. Но и аз изпитвах същото. В глава 1. разказвам как се опитвах да се отърва от гласа, докато не разбрах, че това е призванието ми. Аз съм обикновен човек, който чува гласа на Висшия Дух. Не аз избрах тази дарба, Бог я избра за мен. Не става въпрос за мен. Помогнал съм на десетки хиляди хора, защото Духът е този, който дава отговорите.

На книжния пазар от 9 март 2017 г.
Обем: 400 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1639-9
Корична цена: 14,95 лв.

Прочетете още: