Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Скорпионите да внимават със здравето

24.04.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Рутинните задачи ще ви отегчат и сте склонни да действате хаотично. Подсъзнателно се стремите към осигуряване на лична свобода, но така или иначе ще се наложи да се съобразите със задълженията си.

Постарайте се да не нарушавате правилата, да спазвате дисциплина на работното място и да не подкопавате личните и семейни отношения. Отдайте се на любимите занимания или на нови, непрактикувани до момента в свободното си време. И в двата случая ще удовлетворите необходимостта си от нови емоции.

Козирог

Непрекъснато ще изникват някакви неуредици у дома или свързани с близките ви. Битови аварии или травматични инциденти. Подхождайте към решенията принципно и не се натоварвайте с всичко едновременно. Ще държите ситуацията под контрол, ако запазите самообладание. В края на седмицата нещата ще си дойдат по местата. Ще получите добри новини, подарък или друга изненада, която ще компенсира натрупаните негативи.

Водолей

Динамичен период, изпълнен с много емоции, контакти, впечатления. Занимайте се преимуществено с уреждане на материалните и финансови въпроси. Творческият ви потенциал е силен и ще ви хрумнат поредица оригинални идеи, свързани с текущата ви работа.

Срещите ще са ползотворни и интензивни, но не е желателно да сте прекалено доверчиви. Повече слушайте и по-малко споделяйте. Посветете свободното време на приятелите или любимите си хора. Мисълта, че сте в позната среда ще възстанови душевното ви равновесие.

Риби

Финансовото ви положение е нестабилно, въздържайте се от неоснователни разходи. Проявете предпазливост, не е изключено да станете жертва на кражба или измама. Не бързайте, когато се занимавате с обработка и проучване на документи.

Внимавайте какво подписвате. Не са изключени проблеми с техниката, които ще предизвикат задръжки в работата. Запазете спокойствие, защото нямате пряка връзка със случващото се. В личен план неприятности не се очакват.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време