Свободно време

Григор Димитров и Никол Шерцингер са се разделили

Медия твърди, че двамата не са се виждали близо два месеца

14.05.2017г. / 14 15ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер са се разделили, съобщава вестник Sun. Според медията двамата не са се виждали близо два месеца и са си дали почивка един от друг.

Новината идва само няколко дни, след като Григор показа топли приятелски чувства към бившата си приятелка Мария Шарапова. Двамата участваха в демонстрационен мач, по време на който бяха заснети от фотографите да си говорят сладко на ухо, както и да се смеят заедно.

Според Sun именно Мария Шарапова е причина за раздялата на Григор и Никол.

Нещата не вървят добре. Не изглежда вероятно те да оправят нещата. Никол е много заета жена, а Григор трябва да пътува много по света заради тенис календара. Напоследък тя имаше някои лични проблеми, с които трябваше да се справя, а Григор го нямаше, за да я подкрепи. Не, че той е лош човек – той е страхотен – но това не е връзка, която лесно може да бъде поддържана“, твърди източникът на таблоида.

„Те си бяха дали почивка. Не е нещо, което не се е случвало и преди, и са минавали през това. Но този път приятелите им са убедени, че краят е дошъл.“

Засега няма официален коментар от двамата за раздялата им, а Никол демонстрира самочувствие и добро настроение.

Само преди няколко часа певицата публикува снимка в профила си в Инстаграм, широко усмихната. Към фотоса звездата е написала следното:

Най-красивите хора носят сърцата си на ревера и душата си в усмивката!“

Григор Димитров и Мария Шарапова имаха двегодишна връзка, от 2013-та до 2015-та година.

Скоро след раздялата им той започна да излиза с музикалната звезда Никол Шерцингер. Само преди няколко месеца дори я доведе в България със себе си. Тогава тя се разходи из забележителностите на София и се възхити на красотата на Боянската църква.

Коментирай