Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 - 30 юли 2017

Промени за Близнаците

27.07.2017г. / 13 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Лъв

Обстоятелствата са изцяло на ваша страна. Би било голяма грешка да не се възползвате. Следвайте въображението си, осигурете си сътрудничество, изградете алгоритъм, създайте алтернативни варианти и ще се удивите от получените резултати. Някои представители на вашия знак ще си отговорят на въпроса да създам ли семейство или не. Не са изключени допълнителни разходи, но те ще са свързани с радостно събитие.

Дева

Колкото по-сложна е дадена задача, толкова по-лесно ще се справите с нея. Важно е да си осигурите подходяща обстановка, за да можете да мислите на спокойствие и да си набавите скоростно липсващата ви информация. Не пренебрегвайте и предложенията на партньорите си, те може да ви подскажат оригинално решение на нестандартен проблем. Контролирайте емоциите и се въздържайте от създаване на нови контакти.

Везни

Мотото на тази седмица е: смело, решително и самостоятелно. Отстоявайте позициите си, само така ще успеете да реализирате идеите си на практика. Подхождайте твърдо към опитите да бъде нарушено личното ви пространство, не е време за отстъпки и съмнения. Изразходвайте финансите си пестеливо, не губете време с лични разправии.

Скорпион

Повечето събития през тази седмица изобщо няма да ви харесват, но е излишно да се противопоставяте. Реагирайте с чувство за хумор на промените, които биват налагани от външни фактори. Опитите да промените ситуацията хем ще се провалят, хем ще ви изтощят. Особено ако става дума за решения на близките ви, ще е напълно излишно да водите безкрайни спорове. Едва ли ще успеете да се поберете в предварително определения бюджет.

Коментирай