Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Предстои интересна седмица

16.10.2017г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Ориентирайте вниманието си към финансите. Анализирайте наличностите, намалете разходите, разплатете задълженията си и не давайте заеми дори на много близки хора. Не позволявайте на никого да ви манипулира и въвлича в рискови инвестиционни акции. Ще получите очакваните резултати, ако действате в сътрудничество.

Въздържайте се от контакти със съседите, ако не искате да станете обект на клюкарските им попълзновения. Намесвайте се в проблемите на семейството само по тяхна инициатива. Споделете желанията си с любимия човек, за да получите взаимност.

Дева

Отделете време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Следете задачите, за които носите лична отговорност, за да не се налага да оставате след работа и да коригирате чужди грешки. Не е изключено да получите забележка за работата си, но не се впечатлявайте прекалено и направете разлика между градивна критика и думи, произнесени в изблик на емоции.

Лесно ще се справите с дейности, свързани с държавната администрация. Включвайте близките си в домашните задължения. Избягвайте пристъпите на ревност и любовни авантюри със съмнителни личности.

Начинът, по който се държите с партньора, разкрива каква е връзката ви

Везни

Действайте с равномерно темпо на всякъде, където се изисква участието ви, но без да се натоварвате с чужди отговорности. Създайте си точен график и го следвайте, за да не забравите нещо важно, което ви прави уязвими. Наблюдавайте поведението на колегите. Някой ще се опита да ви злепостави, опитайте се да изпреварите вредната инициатива.

Проявете разбиране към близките, не очаквайте да притежават вашите умения и сръчност. Давайте им насоки, вместо да се изнервяте. Съвместните развлечения ще ви помогнат да избегнете досадните спорове.

Скорпион

На преден план ще излязат проекти, които от една страна ви затрудняват, от друга е желателно да се занимавате с тях самостоятелно. Ще забележите подробности, които до момента са ви убягвали, ще ви хрумнат приложими идеи за решение и ще докажете, че ваши твърдения, изказани преди време са били абсолютно правилни.

Ще стабилизирате позициите си, не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления. Отделете време за близките си. Споделяйте с тях както грижите, така и развлеченията. Благодарение на присъщата ви проницателност ще помогнете на любимия човек да открие причините за неприятен инцидент.

Коментирай