Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Предстои интересна седмица

16.10.2017г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

Не позволявайте на никого да навлиза в територията и да се намесва в решенията ви. Ще се справите, ако си поставяте ясни цели и следвате точна схема на работа. Консултирайте се с по-опитни личности, на които имате доверие в случай, че трябва да преодолеете някакви съмнения.

Не споделяйте намеренията си, някои хора само това чакат, за да ви „поставят прът в колелата“. Избягвайте разговорите за пари и политика у дома, ако искате обстановката да е спокойна. Създайте баланс между времето за общи развлечения и личното време, за да си осигурите пълноценна почивка.

Козирог

Професионалните ви постижения ще получат висока оценка и това ще ви мотивира да сте много по-старателни и целенасочени. Ще намерите загубени документи, ще придвижите задача, която доскоро е била в застой поради липса на информация или ресурси.

Естествено е да очаквате по-високо заплащане или по-добри условия за работа, но преценете доколко предположенията ви са реални и дали не храните илюзорни надежди преди да се потопите изцяло и необратимо в служебните си задължения.

Осигурявайте си време за спорт и хоби, ако искате да се справите с ежедневното напрежение. Поведението на любимия човек може да ви изненада неприятно, но на този етап е по-добре да не задавате въпроси.

Водолей

Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с обработване на документи на работното място. Погрижете се за собствените си интереси, защото никой няма да го направи по-добре от вас. Проверете банковите си сметки, кредитни карти, застраховки и други имащи точни дати на падеж, за да не пропуснете нещо важно или да се наложи да плащате глоби.

Уточнете крайната цел на задачите, които ви поставят, както и финансовата равностойност, която трябва да получите след изпълнението им по възможност в писмен вид. Избягвайте обиколките по молове и магазини. Ще направите покупки, за които ще съжалявате. Отделете време и за любимия човек независимо от нивото си на заетост. За вас е важно отношенията да са спокойни и хармонични.

Свързани статии

Риби

Действайте с размах. Дайте простор на въображението си и обсъждайте идеите, които ви хрумват с подходящи събеседници. Може да предизвикате и спорове, но нали според една стара мъдрост „в спора се ражда истината“. В крайна сметка, даже опонентите ще приемат гледната ви точка и ще съдействат за реализация на предложенията ви. Избягвайте дългите и протяжни обяснения, за да не отегчите слушателите си.

Преценявайте си силите и не се опитвайте да свършите всичко изведнъж, особено що се отнася до битовите задължения. Не приемайте предложения, които не ви харесват само, за да угодите на някого. Споделете мнението си честно, за да не се налага да правите куп глупави комбинации.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай