Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Раците да следват интуицията си

27.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Доста динамичен период, в който ще трябва да движите успоредно и старите, и актуалните задачи. Ще сте толкова ангажирани, че на практика ще покажете как „под една мишница могат да се носят и повече от две дини“. В ограниченото време, с което разполагате ще се налага да комбинирате служебни с лични задължения, грижи към семейството с грижи към други близки, недовършени битови задачи с належащи ремонти по автомобила и какво ли още не.

И понеже „всичко е добре, когато завършва добре“, то в почивните дни ще можете да си отдъхнете и да се поздравите със спокойна обстановка у дома и допълнителни приходи в банката.

Дева

Напрежението ще ескалира през кратки периоди от време. Някои предложения и действия на колегите или партньорите може да ви се сторят абсурдни, но няма гаранция, че преценката ви е правилна и обективна. Дайте си време за размисъл и преценете още веднъж всички „за“ и „против“. Търсете рационалното зрънце с цел да запазите колегиалните отношения. Не обсъждайте лични проблеми, макар че ситуацията у дома може да не ви удовлетворява напълно и да предизвика допълнителни разходи.

Законът на привличането – как да го използваме?

Везни

Толкова много идеи ви хрумват и все интересни, че можете да ги продавате на търг. Въображението ви работи и е време да се възползвате от него. Потърсете възможности за реализация извън основната си професионална сфера. Няма да стане без помощта на приятелите, но е важно да поставите началото. Негативните емоции може да са свързани предимно с обстановката у дома. Ако близките ви игнорират и се държат неестествено, то постарайте се да разберете какви са причините и да оправите нещата.

Скорпион

Изведнъж може да се почувствате като център на планетата. Ще се окаже, че буквално всички имат нужда от съдействието ви или желаят да са в компанията ви. Колегите ще ви търсят непрекъснато, приятелите ще ви канят на какви ли не партита, роднините ще се стремят да ангажират вниманието ви... изобщо, доста напрегнат период.

За вас обаче, най-важни в този момент ще са личните отношения и то защото усещате излъчване на хлад от страна на любимия човек. Потърсете отговорите на четири очи и в подходяща обстановка, та дори да е с цената на допълнителни разходи.

Коментирай
Здраве и красота