Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Раците да следват интуицията си

27.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Приключенският ви дух и типично любопитство през тази седмица може да ви изиграят лоша шега. Преценявайте действията си и се постарайте да не навлизате в ничия територия, за да не ви обвинят, че „си пъхате носа на всякъде“. Колкото по-малко знаете за чуждите проблеми, толкова по-добре. Изпълнявайте служебните си задължения стриктно.

Може да се наложи да се натоварите и с чужди задачи, което неминуемо ще предизвика усещане за умора. Причина за недоразуменията у дома най-вероятно ще са действия, свързани с привлечени финанси. Разплащайте задълженията си в срок.

Козирог

Нищо не може да ви спре по пътя към избраната цел, обаче е важно да подбирате правилните средства. А във вашия случай най-добрите средства ще се окажат убедителните аргументи. Ще имате опоненти, които можете да отстраните само с логични заключения.

Даже сте в състояние да промените позицията на част от опонентите си, стига да овладеете емоциите. Не забравяйте, че разумният компромис може да ви спести куп неприятности. Приходите и разходите ви ще се компенсират през тази седмица, независимо че ще ги реализирате в различни периоди.

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Козирог

Водолей

Настроението ви ще е доста променливо през тази седмица и ще се отразява пряко върху тонуса ви. На моменти ще сте в състояние да „се преборите с триглав змей“, на моменти единственото ви желание ще е да се уедините и никой за нищо да не ви закача. За щастие, тези моменти на изолация, макар и кратки, ще се окажат полезни, ще активират мисълта ви и ще ви хрумне по какъв начин можете да повишите приходите си, да започнете допълнителна работа или да разширите бизнеса.

Във ваш интерес е да не натрапвате мнението си на околните и да не им давате непотърсени съвети. За да се справите с недоразуменията от личен характер ще ви е нужно търпение.

Риби

Разпределете равномерно времето между служебните и семейните задължения. Посетете по-възрастните си роднини и изслушайте тревогите им. Присъствието и вниманието ви ще са достатъчно, за да ги окуражите и да се справят самостоятелно с проблемите си.

На работното място може да се получат недоразумения между хора, които принципно имат добър синхрон. Изразете мнението си, само ако ви молят за това. Не са изключени финансови затруднения в началото на седмицата, но ще са временни и преодолими.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Здраве и красота