Свободно време

Честит 8 март, дами!

Az-jenata.bg става на 22 години

08.03.2024г. / 06 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Честит 8 март, скъпи дами!

По традиция редакционният екип на Az-jenata.bg ви изпраща искрените си пожелания за здраве, щастие, късмет, успехи в професионален и личен план!

От сърце ви желаем да сте много обичани, уважавани и високо ценени от колеги, близки и приятели!

На този ден, нашия женски ден, ви пожелаваме повече позитивни емоции, повече време за вас и много щастливи мигове, споделени с любимите ви хора!

За екипа на Az-jenata.bg датата 8 март е изключително емоционална и важна.

На този ден сайтът ни има рожден ден и днес отбелязваме 22 години от началото на медията!

Az-jenata.bg е един от първите женски сайтове в България, създаден през 2002 година. През тези години сайтът се разви и доказа на медийния пазар като издание с качествено съдържание, предлагащо интересни и полезни публикации на аудиторията.

От началото досега женският сайт е инициирал и подкрепял различни обществено значими кампании като най-ярките примери са „300 бебета повече“, чиято цел е да информира бъдещите родители относно малформацията спина бифида и превенцията ѝ чрез фолиева киселина и проекта за насърчаване на детското четене „Забавното четене“.

По инициатива на Az-jenata.bg в Майчин дом София бе поставена първата статуя, символ на майчинството в столицата. Красивата скулптура може да бъде видяна в сградата на най-голямата АГ болница у нас.

Наша гордост са не само социалните кампании, зад които заставаме винаги с много обич и желание. Един от големите ни успехи са нашите верни читатели, които се стремим да информираме, да вдъхновяваме и да разнообразяваме техния делник с любопитни и вълнуващи статии. Над 600 хиляди читатели посещават Az-jenata.bg всеки месец, като за екипа на медията това е голяма отговорност и мотивация да бъдем все по-интересни и иновативни. 

За тези 22 години преживяхме много, преминахме през различни предизвикателства, променяхме се и през цялото това време вие бяхте до нас. Благодарим ви за доверието!

Честит празник!

Екипът на Az-jenata.bg

Коментирай