Свободно време

Какво прави отделните зодии щастливи?

Девите се нуждаят от постоянни комплименти

22.03.2018г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Постигането на постоянно щастие е във фокуса ни, макар да знаем, че това няма как да стане.
Всъщност щастието е кодирано във всеки от нас, само трябва да намерим начин да го отключим.

Вижте какво прави 12-те зодиакални знака щастливи.

Овен – силни усещания

Вибрациите на Овен са задвижвани от вълнение, така че малки (или големи) предизвикателства са нещо, което го прави щастлив. Но това, което му носи най-голямо удовлетворение е преодоляването на собствените страхове.

Телец – стабилност

Телецът обича стабилността и това го прави щастлив. Той пренебрегва промяната, дори ако се нуждае от нея и иска да остане здраво стъпил на земята с краката си. След като намери подходящ партньор, на когото може да се довери, посвещава цялото си внимание и това го кара да бъде щастлив. Това, от което се нуждае в любовта е стабилност.

Карма според зодията

Близнаци – свобода

Близнаците имат само едно желание в живота си – свободата. Свободата е това, което ги кара да бъдат щастливи. Тъй като са трудни за укротяване, единственото нещо, което може да ги сломи са страховете им и мрачните мисли. Ако намерят начин да ги управляват, родените под тази зодия са чудесни партньори, за тези, на които изберат да се доверят.

Рак – приемственост

Да си роден под знака на зодия Рак не е никак лесно, тъй като представителите му се нуждаят от постоянна емоционална сигурност, за да са щастливи.

Ракът обича приемствеността, независимо дали това се отнася за тяхната работа, финанси или връзка. Веднага щом усетят, че в нещо има бъдеще, те ще инвестират живота си. Ако искате Ракът да бъде щастлив, трябва да му дадете възможност за растеж. Ако сте родени под тази зодия, следвайте целите си.  

Коментирай