Свободно време

Месечен хороскоп за април 2018

Девите да разчитат само на себе си

01.04.2018г. / 09 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Слънчевата активност постепенно се повишава и това ще се отрази положително на тонуса ви. Оттам, естествено, на цялостното ви поведение и дейност. В професионален план не само не се очакват задръжки, ами ще имате възможност да представите някои свои предишни идеи, които този път „ще минат“ успешно.

Личните отношения може да не са толкова „безоблачни“, колкото очаквате, но няма и да са конфликтни. По-скоро период на повече размисъл и по-малко емоции. Използвайте го, за да анализирате различията и да потърсите компромисни варианти, които биха освежили връзката ви.

Дева

Каквото и да намислите през този месец, каквито и цели да си поставите трябва да знаете нещо изключително важно. Разчитайте само на себе си. В състояние сте да анализирате детайлите и да си направите правилни заключения. В състояние сте също така да предвидите както част от спънките, така и факторите, от които бихте могли да се възползвате.

Най-силният коз е умението да мислите бързо и да работите ефективно. Ако се подготвите психически за трудности ще сте много по-доволни от успехите си. Личните отношения ще са леко нестабилни, не изисквайте прекалено много от партньора си.

Женски хороскоп за април 2018

Везни

Представителите на вашия знак са трудолюбиви и целенасочени. През този месец ще напредвате, макар и бавно, а ще получите и положителни резултати от предишни дейности, които до момента са били „в мъртва точка“. Особено гладко ще преминат всички уговорки, свързани с личните отношения.

Намиращите се във връзка ще възприемат различията си с много повече търпение, а необвързаните вероятно ще срещнат най-после „сродната“ си душа. Разбира се, че ще се наложи да се справите и с някои затруднения, но на общия фон те ще са минимални.

Като цяло за вас е важно да запазите доброто си настроение, защото то влияе пряко върху производителността ви. Най-сигурният източник на положителни емоции са приятелите, споделяйте с тях свободното си време.

Скорпион 

Може да се каже, че в личен и професионален план преживяванията ще се балансират през този месец. Когато ориентирате усилията си към служебните задачи несъмнено ще напреднете и ще се заредите с оптимистично настроение. В такива моменти не е изключено да се наложи да се справяте с недоразумения от личен характер.

Опитайте се да ги възприемете с чувство за хумор и ще намерите правилния вариант. Енергията ви е повече от достатъчно, самочувствие не ви липсва, а такава комбинация е идеална предпоставка за изкачване на още едно стъпало в служебната йерархия. Как и с кого ще решите да се забавлявате в почивните дни зависи изцяло от вас.

Коментирай