Свободно време

Какво се крие зад рождената ви дата?

Много точна характеристика

05.11.2018г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Номер 7

Музика, актьорско майсторство, рисуване, танци.... Вашата артистична природа винаги намира начин да се покаже. Но тъй като сте много темпераментни като личност, това може да ви навреди в определен момент.

Цените семейството си, но е възможно да имате проблеми в брачния живот, да не сте напълно удовлетворени и да страдате. Ето защо е важно да внимавате в избора на половинка.

Най-добри съвпадения с 2, а добри с 1 и 4. 

Номер 8

Вие сте силна личност, но не всеки може да разбере вашата природа. Вие сте дисциплинирани, упорити и смели. Много е вероятно в ранна детска възраст да сте преживели загуба на близък или да сте живели по-бедно.

Страданието при вас е по-често, отколкото при другите. Трудностите ще ви научат как да развиете себе си. Силното ви чувство за справедливост ви кара често да воювате. Въпреки всичко бихте могли да бъдете успешни.

Вашите най-добри съвпадения са с 1, 4 и 8, а добри с 5. 

Свързани статии

Номер 9

Вие сте силни физически и психически, и често си поставяте големи цели. Винаги ще работите много усилено, за да постигнете целта си. Проблеми в семейството са ви направили устойчиви на несполуки. С възрастта нещата край вас ще се успокояват.

В любовта няма да ви бъде лесно, но имате шанс за добър семеен живот. Готови сте да помагате на всички без предразсъдъци, затова хората смятат, че сте модел за подражание.

Вашите най-добри съвпадения са с 3, 5, 6 и 9, а добри с 2. 

 

Коментирай