Свободно време

Какво се крие зад рождената ви дата?

Много точна характеристика

05.11.2018г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На коя дата сте родени? А искате ли да разберете повече за себе си и живота си? В следващите редове ще видите различни дати, на които отговарят определени числа. Намерете вашето, вижте характеристиките и това с кои други числа си съвпадате най-добре.

Хората, родени на 1, 10, 19 и 28 от всеки месец са номер 1.

Родените на 2, 11, 20 и 29 дата на всеки месец са номер 2.

Родените на 3, 12, 21 и 30 от всеки месец са номер 3. 

4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви на всеки месец са номер 4. 

5-и, 14-и и 23-и от всеки месец са номер 5. 

6-и, 15-и и 24-и на всеки месец са номер 6. 

7-и, 16-и и 25-и на всеки месец са номер 7.

8-и, 17-и, 26-и на всеки месец са номер 8.

Хората, родени на 9-и, 18-и и 27-и на всеки месец са 9.

Номер 1

Вие сте умна и забавна личност, упорити сте, честни, трудолюбиви и конкурентоспособни. Може да се каже, че сред вашите приятели сте най-известните и това ви харесва. Не ви липсва увереност и почти винаги проявявате независимостта си. През младежките си години няма да ви липсват любови, но за брак сте склонни да помислите на по-късен етап.

Имате много таланти, които можете да приложите във всяка област. За съжаление около вас винаги ще има хора, които ще се опитат да ви свалят, защото ви завиждат. Ако създадете семейство то ще бъде хубаво със стабилен партньор.

Вашите най-добри съвпадения са с числа 4, 6, 8, а с 3, 5, 7 са добри.

Номер 2 

Вашият владетел е Луната, а вие сте много непредсказуеми. Обикновено обстоятелствата ви карат да се променяте. Имате силен художествен талант и добри словесни умения. Точно както фазите на Луната, отношението ви също се променя често.

Това, което ви отличава от другите хора е, че може да предвидите какво ще се случи в определена ситуация. Може да се занимавате с писане, любителски или професионално. В любовта ще се лутате тук-там, докато намерите подходящ партньор за сериозна връзка.

Камъни за късмет според личното число

Ако сте жена, то вие ще бъдете отговорно лице във вашето семейство. Ако сте мъж, то вие ще сте този, който ще създава напрежение и скандали у дома. Въпреки това винаги ще сте готови да жертвате живота си за вашето семейство, силна, но и любяща личност сте.

Вашите най-добри съвпадения са с 2, 5,9. 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време