Интимно

Любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Интензивна седмица

30.04.2018г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на месец май определено ще бъде интензивна по отношение на любовта. Някои от представителите на зодиака ще задълбочат привързаността си с любимия човек. Любовна подкрепа ще окажат също Слънцето и Нептун. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, то тази седмица нивото на интимност между вас и любимия човек, определено ще бъде завишено. Ще се чувствате свързани на дълбоко духовно ниво, сякаш той или тя ви карат да се преоткриете по един необикновен начин.

Вашата промяна и уязвимост ще ви предразположат да споделяте повече с другия. Този ход само ще помогне на връзката ви. Необвързаните Овни най-вероятно ще приключат неангажираща сексуална връзка, за да отстъпят място за нещо ново.

Зодиите, които често се влюбват в неподходящи хора

Телец

Пълнолунието във вашия партньорски сектор ще ви накара да се почувствате изпълнени, защото вие и половинката ви сте на една и съща любовна вълна. Това, което ви кара да се чувствате толкова добре е, че знаете, че може да разчитате напълно на любимия човек, защото той ще спази всяка своя дума и обещание към вас.

Близнаци

Необвързаните представители на зодията някак с лекота ще привличат вниманието на противоположния пол. Благодарение на Венера, която все още е във вашия знак, ще се радвате на космически късмет, чар, красота, които ще ви помогнат за бъдещите ви любовни планове. Ще излъчвате повече увереност и това ще бъде забелязано и харесано от другите. Обвързаните Близнаци ще се чувстват в хармония с партньора си.

Как влияе ретроградният Плутон на всяка зодия

Рак

Любовният ви живот ще бъде приоритет за вас. Ако се намирате във връзка, определено ще се чувствате обичани от любимия човек. За някои от вас периодът ще е свързан и с новината за очаквано дете. Онези Раци, които отскоро се срещат с някого, може да предприемат следващите стъпки за по-сериозно партньорство.

Коментирай