Свободно време

3 мандали разкриват какво трябва да промените в живота си

За повече хармония

21.05.2018г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота си преминаваме не само през положителни, но и през отрицателни събития. Понякога проблемите ни карат да изпитваме вина, разочарование, да губим вяра в позитивното. Когато не приключим изцяло с тях, те продължават да пречат на щастието ни по някакъв начин.

Пред вас има три мандали. (Мандалата е част от будизма и индуизма и най-общо символизира кръга на живота. Мандалите невинаги имат кръгла форма, но кръгът винаги присъства в тях; мандалите символизират хармонията, цялото.) Изберете една от тях и вижте какво трябва да промените в живота си.

Мандала 1

Много е важно да определите кои взаимоотношения в живота ви са токсични. Възможно е да има контакти, които не са полезни за вас. Помислете дали в миналото не сте били пренебрегвани от близки, приятели, любим човек и сега се задържате във взаимоотношения, които ви нараняват, само и само да не сте сами.

Кое е златното правило на 3-те неща?

Огледайте се за предупредителни знаци и винаги разчитайте на интуицията си. За да направите място в живота си на щастието и хармоничните взаимоотношения, трябва първо да изчистите тези, които ви пречат.

8 неща, за които жените не трябва да се извиняват... никога

Мандала 2

Липсва ли ви доверие в живота? Във вас самите, в хората край вас? Ако отговорът е положителен, вероятно тази липса на доверие е довела в миналото до някакви загуби. Всеки може да падне, но е важно как ще стане. Обобщете всички положителни постижения в живота си.

Бъдете мотивирани, вярвайте повече в способностите си и поставете вашите нужди като приоритет номер 1. Имате способността да преодолявате трудностите, просто вървете смело напред.  

Свързани статии

Мандала 3

Във вас има бариера, която ви пречи да бъдете напълно отворени към някого. Това може да се дължи на факта, че някой е предал доверието ви. Бъдете търпеливи и си позволете да опознаете хората срещу вас. В началото няма да разбирате напълно как действате спрямо тях, но доверието изисква време, опознаване, разкриване на другия.

Слушайте интуицията си и след това решете дали този човек може да спечели доверието ви. Има моменти, когато вярата и доверието в други хора могат да възвърнат вярата в самите вас.

Коментирай