Свободно време

„Дари книга, ела на театър“ в Театър „Българска армия“

От театъра дават 50% отстъпка за постановка по избор през май и юни за всеки, дарил книга

18.05.2018г. / 12 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

"Дари книга, ела на театър" е кампания на Театър „Българска армия“, която се провежда за втора поредна година. Целта е да бъдат събрани стотици книги за деца в неравностойно положение и читалището в село Долна Малина.

Който дари книга на касата на Театър „Българска армия“ получава талон с 50% отстъпка от цената на 1 билет, за постановка през май или юни.

Кампанията стартира на 22 май и продължава до 28 май.   

В седмицата, през която честваме 24 май, Театър „Българска армия“ ще приема книги както за деца, така и за възрастни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние.  

От театъра ще се погрижат да занесат събраните книги на деца в неравностойно положение и в читалището в село Долна Малина. Театърът отправя покана и към всички. Споделете за място или хора, които също биха имали нужда от книги.    

През първото издание на кампанията, което се проведе миналия театрален сезон, бяха събрани над 3 750 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и Читалище „Георги Димитров“ (село Ковачевци).

Поради големия брой дарени книги Театър „Българска армия“ зарадва също: малките пациенти на Клиника „Ушни, носни и гърлени болести„, Военномедицинска академия; село Негован, област София; село Ковачевци, област Самоков.   

***

Дарете книга, елате на театър! С дарението, което правите, взимате 50% отстъпка за 1 билет. При дарение от 3 или повече книги получавате втори талон за отстъпка от цената. Специалното предложение НЕ важи за гостуващи постановки!
 

Коментирай