В последната седмица на юни месец, сякаш всичко ще бъде спряло по отношение на любовта. Марс, планетата на действието и мотивацията, ще премине в ретроградна фаза и така ще се задържи до 27 август.

През това време ще имате възможността да преразгледате вашите мисли и действия, които сте взели по отношение на любовта. Секс, романтика, интимност... Ако някоя от тези области се нуждае от повече внимание, сега е моментът да се съсредоточите.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Динамичен ще бъде любовният живот на Овните, но те трябва да бъдат и малко по-предпазливи. Лято е, партита, море, събирания с приятели... Има вероятност, докато се забавлявате да почувствате привличане между вас и приятел.

Бъдете внимателни докъде може да стигне влечението ви. Секс за една нощ под влияние на коктейли не е добър вариант. Има вероятност след романса ви, другата страна да се отдръпне. В края на седмицата ви очакват други любовни емоции. Не бързайте с действията.

Телец

Тези от вас, които са решили да представят половинката си на семейството, може да попаднат на негативни реакции от страна на роднините. Дали не сте споделили нещо в по-ранен етап, което да е формирало негативното им мнение? Бъдете търпеливи.

10 неща, които всеки мъж иска от връзката

Близнаци

Ако се намирате във връзка, възможно е да възникнат някои финансови затруднения, които да са извън вашия контрол. Може би вие или половинката ви ще имате непредвидени разходи, ще дължите голяма сума за данъци или нещо свързано със здравето. Каквито и да са причините, вие ще се опитате да останете позитивни, но не така ще бъде настроен партньорът ви.

Направете всичко възможно да повдигнете духа му. Ако сте необвързани, това определено няма да бъде най-добрата седмица, в която да дадете телефонния си номер на някого, с когото сте се запознали случайно. Забавете темпото, не предприемайте подобни действия.

Рак

Изкушението да зарадвате с материални придобивки половинката си, определено ще бъде силно. Щедростта, която проявявате ще ви накара да се почувствате значително по-добре. Но бъдете внимателни с финансите и се опитайте да овладеете изкушението да харчите много. Истинската любов не струва пари, нали?

Това ще бъде една разтоварваща в емоционален план седмица за вас и партньора ви. Пълнолуние в четвъртък може да ви накара да се почувствате като че сте в бизнес споразумение, а не в романтична връзка.