Интимно

10 неща, които всеки мъж иска от връзката

За щастливи взаимоотношения

13.06.2018г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Не само жените имат изисквания към партньорите си. Вярно е, че в много случаи отстрани изглежда сякаш нежната половина на човечеството е далеч по-претенциозна от силната, но това не означава, че и мъжете нямат своите предпочитания. Те просто са различни.

Ако смятате, че мъжете са просто устроени същества, водени предимно от нагона и тестостерона, лъжете се. Те също имат нужда от определени неща във връзката.

4 типа мъже – как да свалите всеки от тях?

Кои са те? 

Възможност за преследване 

Мъжете са създадени да преследват жените. Това им доставя удоволствие, разпалва страстта и желанието да бъдат с определена жена. Това не означава, че губят това желание след като започнат връзка, напротив. Имайте го предвид и не позволявайте на мъжа си да изгуби интерес. Не демонстрирайте пълно отдаване, защото така той ще изгуби усещането за мъжко преследване.

Уважение 

Всеки мъж се нуждае от респект. Мъжкото его е устроено по такъв начин, че функционира най-пълно в обстановка на уважение към всичко, което е и с което се занимава.

Иска да приемате помощта му

Модерните жени сякаш са изгубили способността си да приемат помощ. В стремежа да се еманципират, те усещат като слабост приемането на подадена ръка от страна на мъжете. Мъжете обаче обожават да бъдат нужни, да правят нещо за половинките си. Много е важно да признавате от време на време, че сте слаби и имате нужда от неговата мъжка помощ.

Пространство 

Много връзки приключват заради усещането от страна на мъжа за задушаване. Жените са склонни да поставят граници и да изискват от партньорите си да спазват правилата, понякога не си дават сметка как ги отблъскват. Давайте им малко свобода. Няма да сгрешите.

Комплименти 

Мъжкото его трябва да се поощрява, да се подхранва. Правете му комплименти, когато ги заслужава. Не отминавайте успехите му и това, че изглежда добре.

Разнообразието в секса 

Невъзможно е да говорим за това какво искат мъжете от една връзка и да не споменем секса. Той заема централно място в представите на мъжа за идеалната връзка. Ако се стараете да разнообразявате сексуалния си живот, той ще ви обожава.

Специфики на алфа и бета мъжете

Свързани статии

Спонтанност 

Рутината убива всякаква тръпка. За да я запазите, бъдете спонтанни. Изненадвайте го с необмислени предложения, които поддържат искрата на интереса.

Доверие 

Доверието е общочовешка ценност, от която всеки се нуждае, за да се чувства комфортно с половинката си.

Приятелство 

Мъжете искат да имат не само любовници до себе си, не само домакини и чистачки, не само добри спътници, но и приятелки. Важното в една връзка е да споделяте общи интереси, ценности, занимания и разбирания за живота като истински приятели.

Да го ръководите понякога 

Много мъже намират за секси инициативността, която жените поемат. Бихте спечелили по точки, ако редувате женската си слабост с инициативност и сила. Те привличат мъжете.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
moga li da si priznaia ne6to 4estno - ne jelaia da rukovodia muj .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар