Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Повече романтика

16.07.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Обвързаните Стрелци със сигурност ще усетят последиците от слънчевото затъмнение от изминалата седмица. Вашата интимност ще бъде подхранена, сексуалните взаимоотношения ще се задълбочат. Вселената ви кани да премахнете всички страхове свързани с любовта и секса и да направите връзката си още по-стойностна.

Козирог

Можете да очаквате една интензивна, но изключително удовлетворяваща седмица по отношение на любовта. Енергийната динамика между вас и любимия човек ще се повиши. Ако доскоро вие се опитвахте да контролирате случващото се, сега вашата половинка ще говори открито за това, което иска във връзката ви.

Ако сте готови да не бъдете толкова контролиращи, може да получите повече, отколкото очаквате.

Тайни за мъжете, които трябва да знаете

Водолей

Ако в последните дни или седмици, интимните контакти не са били така задоволителни заради някаква емоционална бариера, това ще се промени. С любимия човек ще успеете да достигнете  нивото на интимност и сексуално удовлетворение, което и двамата наистина желаете. Отдайте му се!

Свързани статии

Риби

Венера все още се движи през вашия партньорски сектор. От друга страна Юпитер е в зоната на вашата диаграма, свързана с духовността, което означава, че с любимия човек ще се насладите на невероятни любовни моменти. Имайте вяра в способността си да растете и да се учите един от друг, а това е важно за една хармонична връзка.

Коментирай