Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 - 29 юли 2018

Водолеи, не очаквайте чудеса през тази седмица

23.07.2018г. / 16 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


Скорпион

Мобилизирайте се, предстои ви динамичен, но и интересен период. Ще имате възможност да преодолеете затруднения, които от доста време ви тревожат. Част от тях са свързани с личните отношения и ще ви подскажат каква промяна ви е необходима, за да се почувствате по-сигурни в решенията си.

В професионален план ситуацията ще е подобна. Ще отстраните конкурент или колега, който ви създава неприятности. Отстоявайте позициите си без прояви на враждебност. Ще се наложи да преосмислите ценностната си система.

>> Кои са най-големите лъжци в зодиака <<
 
Стрелец

Нищо не би могло да ви затрудни през тази седмица. Целите, които си поставяте са ясни, изпълними и реализацията им зависи само от вашата последователност. Редувайте интелектуална с физическа работа, следвайте въображението си и реагирайте с чувство за хумор на неприятните изненади. Каквито и да са, няма да са свързани с драматични последици.

Контактите ще са интензивни, преценявайте поведението си. Въздържайте се от прояви на ревност, злобни забележки и не обсъждайте чужди проблеми. За да стабилизирате позициите си е необходимо да омекотите недостатъците.
 
Козирог

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното. При тези обстоятелства, във ваша полза е да не се натоварвате допълнително, освен ако няма как „да се измъкнете“. Прекратете опитите на колегите да ви прехвърлят тази или онази работа още в самото им начало. Накарайте ги да носят отговорност за действията си.

Ако очаквате допълнителни финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите. Използвайте личното си време активно, бъдете по-често с любимия човек. Намерете начин за попълване на липсващите ви знания, експериментирайте с непознати до момента занимания. Ще ви хареса.

Водолей

Стартирайте седмицата спокойно и постепенно повишавайте активността във всички предпочитани от вас сфери на дейност. Първоначално ще имате възможност да изгладите някои конфликти от личен характер и е желателно да се възползвате. Проявете толерантност към чуждото мнение, защото то може да ви е от полза. Въздържайте се от любовни авантюри и експерименти.

Не се насилвайте да „правите чудеса“ в дните, в които не се чувствате достатъчно енергични. Тогава е препоръчително да намалявате контактите и да не си поставяте твърде амбициозни цели. Достатъчно е да се справите с текущата работа навреме и да не се „вкарвате в сложни схеми“ просто, за да привлечете вниманието.
 
Риби

Не се стресирайте, ако на моменти се чувствате неспокойни, неуверени в себе си през тази седмица. Приемете го като сигнал, че сте прекалили с изискванията към самите себе си и сега имате нужда от „кратка пауза“. Това не означава, че трябва да зарежете всичко и да се отдадете на сладък мързел. Е, ако имате възможност, направете го, но ако работата не ви позволява, просто трябва да подобрите организацията и да изразходвате равномерно силите си.

Любимите занимания и любимия човек ще ви помогнат да възстановите доброто си настроение. Спазвайте правилата и не се увличайте от атрактивни предложения за нова работа, високи приходи и евтини сделки.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anna1382 ( преди 5 години )
Здраве и красота