Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Лъв?

Мъжът Лъв е чувствен в секса

29.07.2020г. / 12 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са страстни, обичат винаги да бъдат забелязвани и никога не им е скучно в любовта. Родените под знака на зодия Лъв са с горещ темперамент, а какъв брак ви очаква с тях? Ето какво показват звездите.

Жената Лъв в брака

Дамите родени под знака на зодия Лъв се нуждаят много внимание, уважение и възхищение. Понякога са твърде арогантни, но  тяхната щедрост, топлина и чар надделяват. Не толерират лошото поведение от страна на любимия човек. 

Ако партньорът й намери точния подход, жената Лъв ще покаже своята гореща и темпераментна страна в любовта, в противен случай става драматична и конфликтна. Ако ви предстои брак с жена родена под този зодиакален знак, въоръжете се с търпение. Знайте, че тя харесва лукса, красивите неща и иска да поддържа един добър стандарт на живот. 

Но жената Лъв е и интелигентна, интересна личност, има голямо чувство за хумор, уверена е в себе си и е изключително женствена. На моменти е много чувствителна, предпочита тя да бъде водещата в любовната връзка. Влюбили се истински, ще направи всичко, за да бъде любимият човек щастлив. 

Мъжът Лъв в брака

Мъжът Лъв е изключително щедър, оптимистичен и обича да радва хората край себе си. За партньорка в брака, би избрал жена, която има позитивно и приятно излъчване, защото не харесва драмите, превземките и песимистичния начин на мислене. 

От друга страна, мъжът Лъв има голямо самочувствие за себе си, жадува за власт и внимание. Иска винаги да бъде под светлината на прожекторите, ето защо любимата му, не бива да се опитва да го засенчи. Лъвът е и роден лидер и с лекота може да взима важни решения.

Свързани статии

Не се страхува от предизвикателствата и при опасност защитава с всички средства близките си. От друга страна трябва да знаете, че ако любимият ви е роден под този зодиакален знак, то той обича живота и забавленията.

В любовта е романтичен и чувствен, с мощен сексуален нагон. Лоялен, подкрепящ съпруг и баща е. Никога не забравя специалните поводи, но на моменти може да бъде твърде ревнив и обсебващ. Понякога има експлозивен нрав, когато се чувства застрашен, но бракът с него, би бил вълнуващ.

Снимка: istock

Коментирай