Свободно време

Месечен хороскоп за август 2018

Какво да имат предвид отделните зодии през отпускарския месец

03.08.2018г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Лъв

Слънцето ще е във вашия знак почти до края на месеца, което ви прави привлекателни и в повечето случаи ще сте „на гребена на вълната“. Това в известна степен е обичайното ви състояние, защото няма начин да се появите където и да било и да не приковете погледите към себе си, но през този месец ще сте изключително магнетични. Прекрасен момент за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали в мрежите на любовта.

На фона на всичко казано дотук има и едно предупреждение. Бъдете предпазливи, преценявайте изказванията си, за да не бъдат възприети погрешно и да си създадете врагове. Не споделяйте лични тайни. В края на месеца са възможни леки тревоги, свързани с близките ви. Постарайте се да се справите без чужда намеса.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Дева

Стремежът ви да се справите с всичко по най-добрия начин заслужава похвала, но лично за вас може да се окаже вреден. Представителите на вашия знак може да бъдат описани като „желязна ръка в кадифена ръкавица“. Мотивацията и присъщата ви работоспособност са достатъчни, за да устоите на всички предизвикателства. Независимо от всичко обаче стресът и умората ще си кажат думата и на моменти може да станете апатични, да усетите рязко снижаване на тонуса.

Нищо страшно. Намалете контактите, избягвайте шумните компании, въздържайте се от публични изяви, не участвайте в широкомащабни мероприятия. Изобщо, ограничете социалния живот за сметка на личния и семеен. В края на месеца, когато Слънцето огрее вашия знак, енергетиката ви ще се стабилизира. За сметка на споменатите неудобства финансовото ви състояние ще е повече от устойчиво. Не е изключено да се зарадвате на дългоочаквана материална придобивка.

Любовен хороскоп за август 2018

Везни

Като цяло представителите на вашия знак са изключително податливи на външни влияния и чужди внушения. Също така силно им се отразява настроението на околните. Най-жаркият от летните месеци обикновено е „отпускарски“ и в този смисъл наситен с най-много положителни емоции. Ако сте в подходяща компания и на предпочитано от вас място всичко ще е наред. Някои от вас обаче ще се наложи да се преборят с конкретни проблеми.

Наблюдавайте много внимателно действията и преценявайте предпазливо изказванията на околните. Не е изключено да ви въвлекат в неприятна интрига и да се наложи да отстоявате позициите си. Въздържайте се от остри спорове, оставете фактите да говорят за вас. В крайна сметка може да се получи така, че вместо „да ви извадят очите, да ви изпишат веждите“ и резултатът от скандала да е във ваша полза.

Скорпион

Едва ли ще можете да се оплачете от скука през този месец. Събитията ще са динамични и разнообразни. В началото може да се случат изненади от личен характер, които да активират комплексите ви или да се отразят негативно на самочувствието. За щастие, ще е за кратко и ще се компенсира от положителните емоции, свързани с професионалните ви постижения. Не изпадайте в краен оптимизъм, следвайте логиката и действайте разумно.

Ще имате възможност да преодолеете затруднения, свързани с финансите. Не е изключено да получите предложение за нова или допълнителна работа, да ви изплатят сума от застраховка, да ви върнат стар заем. Възползвайте се от практическите възможности за краткосрочна инвестиция или придобиване на недвижим имот, ако имате такива намерения. Не чакайте следващия удобен момент, няма да е скоро.

Коментирай