Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 август 2018

Промени в любовта

06.08.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Космически сили ще променят живота ви. Слънчево затъмнение във вашия знак ще ви накара да достигнете следващо ниво, да направите забележителни промени. Онова, което трябва да осъзнаете е, че преди да можете да се възползвате от тази възможност, трябва да изясните мислите и желанията си, като това включва най-вече любовния ви живот.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Дева

Когато става въпрос за любов, Девите ще бъдат негативно настроени. Някои от вас сякаш са спрели да вярват в истинската любов, може би, защото в миналото са били разочаровани. Нека те не провалят сегашната ви връзка. Ако сърцето ви е разбито, не забравяйте, че това е заради любовника ви, не заради любовта.

Везни

Венера навлиза във вашия знак и така ще се задържи до 9 септември. Независимо дали сте необвързани или имате половинка, няма да се чувствате добре в любовта. Това ще се дължи на Сатурн, който ще породи във вас съмнения и несигурност. За щастие тези усещания няма да продължат дълго. Опитайте се да не захранвате тази несигурност.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват като в любовен капан. Вероятно защото имат взаимоотношения с някого, с когото знаят, че не могат да бъдат. Разбира се, това може да е любовна афера, но може да се окаже и друг вид ситуация, която трябва да пазите в тайна, може би колега. Каквито и да са подробностите, тази седмица може да усещате тежест по отношение на любовта. Какво ще направите, за да го промените?

Коментирай