Свободно време

Тъмната страна на Везните

8 негативни черти от характера на тази зодия

24.08.2018г. / 11 28ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дори най-милите, сърдечни и чувствителни хора имат своите тъмни страни. Везните са една от зодиите, които винаги съумяват да са любезни, внимателни и коректни към околните. Въпреки това някои ситуации могат да ги накарат да проявят своите негативни черти от характера. 

Каква е тъмната страна на Везните?

1. Те са егоисти.

Обикновено Везните са най-благотворително настроените и едни от най-емпатичните в зодиака. В определени моменти обаче се проявява техният егоизъм. Те се вълнуват от фините неща в живота и не се колебаят и за миг, когато трябва да постигнат нещо. 

Тъмната страна на Овена

2. Могат да са повърхностни.

Везните обожават красотата в живота. Те ще са първите, които ще ви запознаят с новите тенденции в цветовете за този сезон, с модните аксесоари и трендове, но определено няма да са в час със сериозните теми, особено от социалния и политически живот. Понякога тази склонност към повърхностно гледане на живота им пречи и в ежедневието. 

3. Трудно се привързват.

Дори това да се случи, близките и партньорът им не го чувстват особено изявено. Везните са сред зодиакалните знаци, които наистина не се задълбочават в отношенията си и винаги гледат те самите да са приоритет. Ако не се получи, просто си казват „следващият!“

Какво да очакваме от ретрограден Уран в Телец

4. Нерешителни са.

Една от лошите страни от характера на Везните е, че са доста нерешителни. Това е негативно повече за самите тях, отколкото спрямо останалите. Везните са склонни да си замълчат, само за да не безпокоят другите. 

Коментирай