Петък ще бъде динамичен. Девите ще имат повод за радост, а Близнаците е добре да обърнат повече внимание на здравето си. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Не е желателно да правите скъпи покупки, макар че разхождайки се по магазините може да се натъкнете на вещ, която търсите от доста време. В края на седмицата е хубаво да си организирате някакво развлечение, но за да е по-икономично може да си поканите предпочитани приятели на гости, вместо да отидете на заведение.

Телец

Професионалните задължения ще са по-сложни, отколкото предполагате и ще се нуждаят от комплексен подход. Обмисляйте решенията си задълбочено, огледайте детайлите, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти. Ще получите достойна отплата за старанието си.

Промени, които трябва да направите през вашите 30

Близнаци

Дозирайте информацията, с която имате намерение да работите днес. Ако се опитвате да усвоите много материал за кратко време може да блокирате и паметта да започне да ви изневерява. Организирайте си заслужена почивка след работния ден с разходка из парка и вечеря на открито. Имате нужда.

Рак

Не се подвеждайте по спонтанния ентусиазъм да правите бързи и кардинални промени, особено ако са свързани с динамичния ви стереотип. Имайте предвид, че по-добрите резултати се постигат с повече обмисляне и умерени действия. Прибързаните варианти обикновено са малко или много източник на разочарование.

Лъв

Бъдете особено внимателни, ако се налага да уреждате финансови операции. Не се увличайте по съмнителни предложения. Във връзка с нещо, което сте направили преди време ще получите много приятна нематериална придобивка.

Дева

Ще има някаква изненада, свързана със социалния или материалния ви статус, която ще ви зарадва. Опитайте се да проявите съчувствие към проблемите на любимия човек. Говорете повече за отношенията ви и по-малко за работата си.

Везни

Ще се наложи да проведете нелек разговор, но е по-добре да не го отлагате. Отстоявайте интересите си и не позволявайте да ви манипулират и да ви притискат по „слабите места“. Събеседникът ви много добре знае какво иска и ще се опита да го получи на всяка цена. Дайте му да разбере, че вие сте твърде висока цена, която не може да плати.

Скорпион

Вслушвайте се в препоръките на събеседниците си, ако са по-опитни от вас, но се въздържайте да давате съвети, които не са ви поискали. Рискувате да ви обвинят за неприятности, които не сте искали да причините. Вероятно ще ви поканят на парти с приятели вечерта. Не отказвайте.

Най-подходящият десерт за зодия Скорпион

Стрелец

Обстоятелствата ще ви помогнат да прекратите стар спор. Ще имате възможност да поканите опонента си и да обсъдите всички различия подробно. Най-вероятно ще намерите решение, удовлетворяващо интересите и на двете страни.

Козирог

Мислете за бъдещето и не се вторачвайте в грешки от миналото. Така или иначе не можете да ги коригирате, важното е да не ги повтаряте. Ще възстановите силите и доброто си настроение, ако вечерта си организирате някакво развлечение с подходяща компания.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Изключително важно е днес да запазите чувство за мярка навсякъде и във всичко. Не намалявайте дистанцията по време на общуване и се съобразявайте със специфичните особености на събеседниците си. Не прекалявайте също така с храни и напитки.

Риби

В момента, в който вие се опитвате да привлечете нечие внимание, някой друг ще се опитва да привлече вашето. Не отхвърляйте възможността да осъществите нов контакт. Може след време да установите, че не ви допада, но пък ако сега не се запознаете с въпросната личност най-вероятно ще съжалявате.