Свободно време

Дневен хороскоп за 25 октомври

Астрологична прогноза за 25 октомври

25.10.2018г. / 06 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

И днес ще трябва да бъдем по-концентрирани в делата, тъй като ще ни липсва организация. Денят ще ни предостави нови възможности. Какво ви очаква според зодията вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Струпването на няколко неприятни съвпадения едновременно не бива да ви подтиква към песимизъм или прояви на раздразнителност. Приемете го като изпитание за издръжливостта си или като предизвикателство, с което трябва да се справите. Разчитайте на състезателния елемент в характера си.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, а излъчването – осезателно. Едва ли нещо от текущата работа би ви затруднило, но не си поставяйте твърде амбициозни и дългосрочни цели, колкото и лесни да ви изглеждат. Въздържайте се от любовни авантюри.

Близнаци

В началото на деня може да ви е трудно да се съсредоточите или да подредите програмата си по най-добрия начин. Заемете се първо с лесните и познати неща, за да избегнете евентуални грешки. Ще се наложи да променяте начинанията си гъвкаво под влиянието на външни фактори. По-добре не си насрочвайте любовни срещи.

Каква майка сте според зодията?

Рак

Настроението ви е нестабилно и в съчетание с прекалена самоувереност има голяма вероятност да си напакостите. Не е подходящо днес да подписвате дългосрочни сделки, да тръгвате на дълъг път и да започвате съдебни дела. Поставяйте си конкретни цели и си давайте сметка за обективните обстоятелства.

Лъв

С обичайните занимания ще се справите неусетно, но деловите контакти няма да дадат очакваните резултати, така че е по-добре да отложите важните срещи. Координирайте работата си с останалите членове от екипа. Вечерта ще се почувствате най-уютно в компанията на близките си.

Дева

Ориентирайте усилията си към довършване на започнатото. Днес може да се занимаете с несъществени финансови сделки, да взимате или да давате назаем дребни парични суми. Отношението на околните ще е приятелско, но интимните контакти ще са свързани с разочарование.

Везни

Творческият ви потенциал е силен и сте готови да реагирате активно на всички поставени към вас изисквания. Овладейте ентусиазма и проявете наблюдателност. Работоспособността ви със сигурност е полезна за вас, но може да изглежда неприемлива за околните.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Скорпион

Логиката ви е безупречна и е подходящо да насочите усилията си към обмисляне на перспективни проекти, преценяване степента им на риск, както и към оформяне на взаимоотношенията с нови партньори. Запазете дистанция между себе си и събеседниците, избягвайте изблиците на прекалена откровеност.

Стрелец

Началото на деня ще е обещаващо, но най-вероятно няма да реализирате всичките си замисли по независещи от вас причини. Не критикувайте и не се дръжте покровителствено с колегите. Даже онези, които принципно ви симпатизират ще променят отношението си, а нямате полза от това.

Козирог

Необичайно за вас, но днес сте склонни да проявявате емоциите си твърде бурно. Добре че все пак става дума за положителни емоции, които ще зарадват околните, когато ги споделите. Ще се справите със стари затруднения.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Разсеяни сте и доста хаотични. Настроението ви е променливо и често ще преминава от една крайност в друга. Намалете или изобщо игнорирайте, ако е възможно, контактите с хора, които ви изнервят. Не използвайте в работата си непроверена информация.

Риби

Интелектуалните и физическите ви способности са в прекрасно съчетание, а творческият ви потенциал е силен. Занимания, които от известно време ви затрудняват днес ще дадат реални резултати. Единствените ви грижи днес ще са свързани с близки роднини.

Коментирай