Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 ноември

Седмица на предизвикателствата

19.11.2018г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Новата седмица ще ни изправи пред трудности и изпитания. Важно е да не взимаме емоционални решения и да бъдем постоянни в мечтите си. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Не всичко ще ви се получава от първия път, но не бива да се отказвате. Затрудненията ще са предимно финансови. Запознайте се подробно с правилата преди да се захванете за каквото и да било, за да не се налага да повтаряте едно и също нещо няколко пъти и да започнете да се съмнявате в себе си.

Не са изключени противоречия между поколенията. Родителите, децата ви и любимият човек да поддържат различни позиции на една и съща тема. Търсете компромисно решение, за да не се стигне до раздяла.

Телец

В професионален план не се очакват сериозни затруднения, настроението ви ще е стабилно. Ще разполагате с достатъчно време за себе си и е желателно да го използвате за спорт и всякакви процедури благоприятстващи здравословното ви състояние. Помислете дали не е време да се откажете от вредните навици или да промените начина на хранене, ако сте с наднормено тегло.

Личните и любовни отношения зависят изцяло от вашето поведение, така че избягвайте проявите на инат и деспотизъм.

Любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Близнаци

Ще е трудно да подредите програмата си още в началото на седмицата за целия период. Почти непрекъснато покрай текущата работа ще изникват и непредвидени ангажименти. Хубавото е, че повечето ще са свързани с приятни преживявания, нови контакти и възможности за разширяване на влиянието ви.

Неприятната част е, че с напредването на времето ще чувствате умората все повече и повече. Не е изключено да има някаква промяна на работното място – нов колега или нов шеф. Не влагайте прекалени надежди, рано е да се радвате.

Рак

Подгответе се за изненади. Ще се случи нещо ново, свързано с професионалните ви задължения, което ще ви принуди да промените приоритетите и да отложите някои текущи задачи за сметка на актуални, далеч по-перспективни. Ще имате възможност да действате със замах, да демонстрирате професионализъм и да стабилизирате позициите си. Благодарение на резултатите от работата ви ще се сложи край на конфликт между две враждуващи групи.

Личните отношения може да са леко напрегнати в резултат на излишната ви подозрителност към любимия човек. Не задавайте няколко пъти един и същи въпрос и не се дръжте така, че да вменявате чувство за вина на близките си. Дайте им възможност да решават проблемите си самостоятелно.

Манеки Неко – японската котка на късмета

Лъв

Ще се наложи да се справите с повече от един сложен въпрос през тази седмица. Затрудненията ще са в различни области. Като се започне от твърде неясна професионална задача и се свърши с чисто житейски битов казус. Разчитайте на личния си опит и методи, доказали ефективността си. Чуждите съвети повече ще навредят, отколкото да помогнат, независимо че може да са дадени чистосърдечно.

Не залагайте на първото впечатление от новите си познати. Ще се окаже измамно и подвеждащо. Не бързайте да се сближавате.

Дева

Ако непременно държите да направите някаква промяна, спомнете си, че новото е добре забравеното старо. Преценете ефекта от действията си колкото е възможно по-подробно и за колкото е възможно по-дълъг период от време преди да предприемете каквото и да било. Възможно е да ви отправят доста атрактивно делово предложение. Не разсъждавайте твърде дълго, ако финансовите условия ви устройват.

В личен план преживяванията ще са положителни. Когато една врата се затваря, обикновено се отварят други две. Ще прекратите връзка, но и ще намерите нови почитатели.

Везни

Леко критичен ще е периодът за вас. Ще попаднете в малко неудобна ситуация, въпреки желанието ви да сте в неутрална позиция. Някой ще се опита да ви обвини в допуснати грешки или подвеждащи твърдения. Не бързайте да се оправдавате и да „губите почва под краката си“. Потърсете допълнителни аргументи, подкрепящи тезата ви.

Дайте гласност на дискусията, ще си спечелите привърженици, с чиято помощ в крайна сметка ще докажете правотата си. Островът на спокойствието ще е у дома. Там, с близките, ще се чувствате защитени и обгрижени. Само не прекалявайте с претенциите.

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

Скорпион

Старайте се да се справяте с професионалните задачи самостоятелно, освен ако работата ви не е изцяло екипна. Но дори да сте част от колектив пак е желателно да заложите на собствените си методи на работа, които владеете добре и са доказали ефективността си.

Ще се наложи да намерите и усвоите актуална информация. Ползвайте няколко източника, сравнявайте и търсете допълнителни отзиви. Колегите ще се опитват да влияят на решенията ви.

Игнорирайте ги, но деликатно. Личните отношения ще са тревожни поради прекалените претенции на любимия човек спрямо вас или неоснователни прояви на ревност и недоверие.

Стрелец

Работата ще е прекалено много, а времето ви ще е ограничено. Преценете още в началото на седмицата силите си обективно или разпределете задачите с останалите членове на колектива, или поискайте това от шефа си. Най-трудно ще е да си осигурите нужните ресурси, но ще се справите, благодарение на рационалното си мислене и разнообразни контакти. Наблюдавайте физическото си състояние, не са изключени признаци на разболяване. Реагирайте незабавно.

Избягвайте дългите и пространни обяснения, ако се случат недоразумения с любимия човек. Няма да намерите удовлетворително решение, само ще се изтощите психически и ще се изнервите допълнително.

Хули Леонис – Няма нищо случайно в живота ни – всичко е много точно определено

Козирог

Тревогите в семейството ще са на преден план и ще ви е трудно да се концентрирате задълбочено върху текущата работа. Хубавото е, че професионалните задължения ще са в рамките на обичайното и няма да ви затруднят. Ще съумеете да се справите за по-кратко време, за да се занимаете и с битовите дела у дома. Някой от близките ще има нужда от повече грижи от обикновено.

Подхождайте прагматично, ако се налага потърсете квалифицирано обслужване. Не е изключено да получите интересно предложение за участие в допълнителен проект. Поискайте отсрочка за отговора, за да се запознаете задълбочено с подробностите след като се справите с актуалните затруднения. Трябва да сте спокойни, за да прецените обективно възможностите си.

Водолей

Още в началото на седмицата ще се убедите, че твърдението „злото никога не идва само“ не е измислено току-така. Ще се случат неприятности и у дома, и на работното място едновременно. Няма да са фатални, но за известно време ще ви разтревожат и ще нарушат концентрацията ви. Намалете темпото и си изграждайте ясен, но пестелив график за всеки ден. Така ще можете, ако се наложи, да го промените без да се стресирате.

Домашните тревоги ще са свързани с техническа авария, а не с човешки фактор. Не се опитвайте да се справите самостоятелно, ще влошите ситуацията. Професионалните затруднения ще са свързани с липса на обезпечение или отново с неработеща техника.

Приемете го откъм положителната страна. Така ще имате възможност да се върнете към вече довършени дейности, да ги усъвършенствате или да внесете полезни корекции.

Риби

Каквото и да ви се случи не залагайте на първото впечатление. Не бързайте нито да се ядосвате, нито да се радвате. Резултатът от всяка ситуация ще е доста по-различен от предположенията ви, а най-хубавото е, че в крайна сметка всичко ще се решава във ваша полза.

Имунната ви система е леко нестабилна. Избягвайте или поне намалете контактите. Преценявайте здравословното състояние на събеседниците си, пазете дистанция и вземете превантивни мерки. Възможни са недоразумения с любимия човек причинени от вашата разсеяност. Извинете се незабавно, за да си спестите неприятни последствия.

Коментирай