Свободно време

5 закона на кармата, с които можем да променим живота си

Замислете се върху тяхната логика

15.12.2019г. / 10 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма човек, който да не иска да живее по-добре, да бъде щастлив. Вървим по своя път и търсейки пътеки, които ще ни отведат към по-добро, ние оставяме резултатите от делата си, създаваме или разрушаваме връзки. Това ни подсеща за кармата и за нейните закони. Няма единна формулировка за това какво е кармата, но най-опростено можем да кажем, че това е път.

В следващите редове споделяме 5 закона на кармата. Замислете се върху тяхната логика и може би с тях ще може да промените и вашия път.

Законът на смирението

Законът на смирението излага идеята, че ако не можеш да признаеш нещо, няма да можеш да го промениш. Ето защо трябва да се научим да приемаме нещата такива, каквито са, и разбира се, да се опитаме да ги променим.

Законът на сътворението

Този закон на кармата е за създаване на собствен живот и реалност. Според него животът не се случва просто така, а изисква нашето участие. Ако съсредоточите енергията си върху създаването на живота и света, в който искате да живеете, това ще се превърне в реалност. Моделирайте вашите мисли и действия.

Неща в дома, които носят нещастие

Законът за растежа

Законът за растежа ни казва, че потенциалът за истински прогрес и промяна идва от нас, а не от външни фактори. Ако искаме да променим нещо, не трябва да гледаме към хората, фактите и обстоятелствата в нашия живот, а в собствените си сърца и умове.

Свързани статии

Законът за връзката

Според този закон, всичко е свързано. Всяко действие, всеки човек, всяко нещо във Вселената е свързано с всички други неща по някакъв начин. Нашето минало, настояще и бъдеще са свързани.

Законът за даването

Това, което даваме е това, което получаваме. Законът на кармата за даването се отнася до нашите мисли, отношението към хората, усилията, които полагаме или пък не, за да подобрим живота си. Ако имате лошо отношение към хората, не чакайте добро към вас. Ако мислите ви са негативни, не очаквайте те да доведат до положителни събития.

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )