Свободно време

Изберете си картинка и вижте какво ви очаква през 2019-а

Може би изненади

07.01.2019г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

2019-а настъпи и тайно се надяваме тя да бъде по-успешна от изминалата, да ни донесе повече възможности и положителни промени. Искате ли да разберете какво ви очаква? Пред вас са 12 картинки. Изберете си една и вижте в следващите редове, какво се крие зад нея.

1. Ако сте си мечтали за повече пътешествия през 2019-а, то желанието ви ще се сбъдне. Бързо си купете нови куфари и запазете билети за следващото голямо пътуване. Новата година ще ви предостави много възможности да посетите желаните от вас места. Не забравяйте да вземете със себе си и любим човек.

2. Новата 2019 година ще ви донесе промени. Те могат да настъпят както в работата, така и в местожителството ви. Но не се плашете. Промените, които ви очакват ще ви донесат повече щастие.

3. Пригответе се за любовни приключения. Ако вече се намирате във връзка, то с любимия човек ще намерите нови начини за забавления, които ще затвърдят взаимоотношенията ви. За тези от вас, които все още не са намерили своята половинка, нещата ще се променят в положителна посока.

4. Годината ще ви предостави възможности да създадете нови и важни приятелства и контакти. Те ще изиграят важна роля в живота ви. От досегашните ви взаимоотношения ще може да отсеете тези, които ви носят подкрепа, искреност и позитивни емоции.

5. През 2019-а година ще можете да се отдадете на така дългоочаквания отдих. Ще се радвате на повече хармония и спокойствие. Кавгите и разногласията ще останат в миналото. Отпуснете душата си и се отдавайте по-често на любимите занимания и хобита.

Годишен хороскоп за 2019-а

6. През следващите 12 месеца ще се радвате на повече успехи. Вселената ще ви помогне, но трябва да имате ясни цели и желания. Бъдете постоянни в усилията си и премисляйте добре всяко действие.

7. Новата година ще ви донесе много изненади – в любовен план, в работата. Те ще бъдат все положителни, а късметът ще ви следва навсякъде. Тъй като обикновено ежедневието ви е много динамично, внимавайте да не пропуснете добрите възможности.

8. Семейството ви ще бъде по-здраво и сплотено през 2019-а. Ще може да изгладите недоразуменията, комуникацията ще върви по-гладко. Най-хубавото е, че семейството ви може да се увеличи с още един член.

9. Новата година ще ви донесе финансово благополучие. Ще имате много добри възможности да изкарате повече пари. Но ще трябва и да се потрудите. Ако имате желание да спестите, средствата ще ви го позволят.

10. През новата 2019-а година за вас ще настъпят промени, но те ще се отнасят повече до външния ви вид. Смяна на прическа, хранителни навици, започване на спортна активност. Ще повишите привлекателността си и това няма да остане незабелязано.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

11. Успехи в работата! Това може да означава смяна на работното място или издигане в служебната йерархия. Няма да ви липсва късмет, но не разчитайте само на него. От вас ще се очакват и усилия, но тъй като вие сте работохолици, няма да имате проблем с това да дадете най-доброто от себе си.

12. Вашите творчески способности ще достигнат своя апогей. Ще събудите креативността си, а добрите идеи ще ви идват с лекота. Записвайте си ги, тъй като няма да може да осъществите всичко наведнъж.

Снимки: istock, pexels, unsplash

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )