Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари

Близнаците да се доверят на интуицията си

13.01.2019г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Обмисляйте много добре всички трансформации, които ви хрумват преди да предприемете някакви активни действия. Преценявайте обстойно крайните резултати, защото може да предизвикат финансови загуби. Взаимоотношенията с колегите на моменти може да са доста напрегнати, свързани с недоразумения и липса на координация. Изразявайте мнението си без опасения, думата ви ще бъде чута.

Разговорите с нови партньори или клиенти често ще са твърде дълги, изтощителни и като цяло безрезултатни. Не се отказвайте от замислите си. Убедителни сте, ще постигнете целите си, ако сте и достатъчно последователни.

Везни

Бъдете повече наблюдателни и по-малко инициативни през тази седмица. Анализирайте чутото и видяното, вероятно ще забележите полезни подробности, които ще ви помогнат да се справите с ваша лична тревога. Участието ви в професионална дискусия ще бъде забелязано, ще ви спечели нови привърженици, но не и допълнителни възможности за изява.

Роднини, разделени на два враждуващи лагера ще се опитат да получат одобрението ви. Запазете дистанция, особено ако спорът е свързан с материални придобивки.

Таро картите разкриват какво очаква зодиите през 2019

Скорпион

Натоварването през тази седмица ще е по-високо от обикновено. Ще изникнат допълнителни задачи, които са напълно по силите ви, но времето на моменти ще ви притиска. Не се щадете, бъдете активни, действайте организирано и целенасочено, няма да съжалявате. Ще получите предполагаемите резултати почти незабавно и ще се почувствате доволни от себе си.

За решения, свързани с финансови въпроси разчитайте повече на интуицията си, отколкото на чужди препоръки. В края на седмицата любовните отношения ще са източник на радост.

Стрелец

Професионалният живот ще е монотонен за разлика от личните преживявания, които ще са вълнуващи. Възможно е през тази седмица да се осъществи среща с влиятелна личност, която отдавна се опитвате да уредите. Ще успеете да презентирате интересен проект и да уговорите първоначалните условия за евентуално спонсорство.

За всички свои хрумвания можете да разчитате на безрезервната подкрепа на близките си. Стар познат ще ви се отблагодари за добрина, сторена преди време и ще се реваншира подходящо.

Козирог

Ще се натъкнете на поредица дребни затруднения през тази седмица. Единственият начин да се справите е да запазите присъствие на духа и да се въздържате от нервни изблици. Разговор с приятел ще ви върне към миналото, настроението ви често може да е меланхолично, носталгично, песимистично. Мислете за бъдещето, не се вдълбавайте в спомени.

Бъдете особено внимателни по време на пътуване, при попълване на документи и прилагане на нова информация в работата си. Тествайте решенията си и изработвайте повече от един вариант, за да спестите време.

Водолей

На работното място ще има нови задачи, предизвикващи дискусии. Участвайте активно. Предложенията ви може да изглеждат странни, но ще предизвикат интерес. Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко очаквате. Финансовият резултат ще е по-различен от предварителните ви разчети.

Въздържайте се от остри спорове с членовете на семейството. Не сте в състояние да оцените обективно аргументите им, които често ще са по-силни от вашите.

Риби

Преживяванията ще са разнообразни, вълнуващи и зареждащи. Не е изключено приятел отдалече да ви посети изненадващо. Ще се почувствате обнадеждени и значими. Същият човек може да ви предложи и начало на общ бизнес. Идеята си заслужава, но е рано да напускате актуалното си работно място. В състояние сте на този етап да координирате двете дейности успоредно.

Семейните отношения може да са леко хладни, дистантни и конфликтни. Не предполагайте, а организирайте вечеря на четири очи извън дома, на която ще разберете какво се случва и как да оправите нещата.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
Здраве и красота