Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Промени за Лъвовете

28.01.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично. Какво показва звездната карта, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се психически, че в процеса на работа ще трябва да се справите с доста неизвестни. Няма да разполагате с точна информация, а данните които получавате ще са твърде противоречиви, за да можете да разчитате на тях. Спомнете си твърдението, че „на вълка му е дебел вратът, защото сам си върши работата“ и последвайте примера на добрия стар вълк. Вярвайте само на очите и ушите си и проверявайте всяко сведение по няколко пъти.

Важните данни ще получите, всъщност, в разговор на съвсем странична тема. Ще осъществите всичките си замисли, ако сте достатъчно последователни, ненатрапчиво упорити и се държите вежливо с хората, с които общувате.

Телец

Колкото и да не ви се иска ще се наложи да се натоварите с доста отговорности. Почти през цялата седмица ще сте дълбоко затънали във водовъртежа на събитията. Колкото и да са далече от задълженията ви част от заниманията ще се наложи да им отделите време и да се справите с обичайното си старание. Особено ако става дума за окончателно парафиране на документи с продължително действие.

В личните отношения ще цари неяснота, която ще ви пречи да изберете подходяща линия на поведение. Не критикувайте постъпките на любимия човек и не подхващайте разговори, целящи да анализират стари пропуски, когато сте раздразнителни. Ще наговорите неща, за които със сигурност ще съжалявате.

Близнаци

Периодът ще е наситен със събития. Ще можете да се похвалите с нова материална придобивка, източник на положителни емоции. В другата крайност обаче ще е личен разговор, който може да завърши по-зле, отколкото сте си представяли и да ви накара да изпитвате дълбоко чувство за вина. Преценете поведението и ако се налага, извинете се, направете първата крачка. Не е изключено да се наложи да включите близък приятел в ролята на миротворец.

Ще намерите нестандартно решение на служебна задача, която от доста време изпълва съзнанието ви и положените усилия до момента не са дали реални резултати.

Рак

Ще е полезно, ако си създадете график и класирате задачите си по важност още в началото на седмицата. След това заживейте с мисълта, че не всичко ще се получава така, както си го представяте. Може да изглежда парадоксално, но точно по този начин ще се справите със случайните фактори, които на моменти ще ви връщат назад или ще бавят работата ви. Не мислете, че се е случило нещо фатално и че „целият свят е против вас“, повтаряйте си, че на всеки може да се случи. Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови въпроси, за да не претърпите сериозни загуби.

Не е желателно да се намесвате в конфликти между членовете на семейството. Вместо да успокоите обстановката ще обърнете атаката върху самите себе си.

Лъв

Ще преживеете някаква промяна през тази седмица. Вероятно ще е свързана с работното ви място или местоживеенето. Дори да сте я очаквали, дори да сте искали да се случи, реалната ситуация леко ще ви натъжи. Миналото ще се върне, хубавите спомени ще засенчат лошите, всичко ще изглежда по друг начин, но за щастие доброто настроение скоро пак ще ви споходи.

Бързо ще свикнете с новите изисквания и новата обстановка, по-трудно ще е с новите хора. В средата на седмицата ще трябва да разпределите работата си така, че да подготвите изпълнението на проектите си за следващата седмица.

Дева

Решенията ви няма да зависят само от вас, ще се намеси някой, чието мнение дълбоко уважавате. Работата и постиженията ви до момента ще бъдат подложени на анализ. Ще получите поощрения за добрите резултати, но и критики за несполуките. Приемете чутото с ясното съзнание, че ще е полезно за последващите ви професионални изяви.

В последните дни от седмицата ще получите придобивка, за която отдавна мечтаете. Ще е последица от благоприятно стечение на няколко обстоятелства. Преценете дали някой от участниците не заслужава специални благодарности.

Коментирай