Свободно време

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част втора)

Какво ни очаква в годината на Глигана (свинята)

04.02.2019г. / 16 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Маймуна (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Хората, родени в годината на Маймуната са умни, ловки и изобретателни. Мислят бързо, аргументират решенията си, но са избухливи и понякога си противоречат. Могат да проявят способностите си буквално във всяка сфера, но това донякъде е „нож с две остриета“, защото раздвояват вниманието си и оставят част от работата недовършена. Хората-Маймуни са най-отявлените любители на приключения. Емоционални са и се чувстват в свои води, ако всичко около тях „ври и кипи“.

Не са особено последователни в отношенията си и нерядко това вреди на работата им. В годината на Земната Свиня ежедневието на хората Маймуни ще е доста по-безбурно от обикновено. Много е вероятно още в началото на периода някои от тях да се обвържат семейно.
На работното място събитията ще са динамични.

Възможности и предложения за промяна ще има, но хората-Маймуни трябва задълбочено да се запознаят с условията преди да направят окончателната крачка. Част от офертите ще са заблуждаващи, а оттам съответно и неизгодни. Втората половина от годината ще е малко по-спокоен период, изключително подходящ за самоусъвършенстване и отказ от лошите навици.

Напредъкът на хората Маймуни зависи от реалното им старание, а не от уменията им да популяризират постиженията си. Следващият важен фактор за бърз напредък е добрата организация, подреденост и последователност. Усилията трябва да се насочват към една цел и да не се разпиляват до постигането ѝ, което е гаранция за солидни финансови приходи. Хората Маймуни трябва да се въздържат от взимане на заеми и прояви на разточителност в годината на Земната Свиня. Да оперират с парите си с грижата на добър стопанин, ако искат да си осигурят стабилни доходи.

Какви ще са децата, родени в годината на Кафявата земна свиня

Не всичко ще се получава от първия път, но това не бива да е повод за отчаяние за хората-Маймуни, напротив трябва да ги мотивира и амбицира. Кардиналните решения трябва да се обмислят многопластово, за да се избегнат фатални грешки.

Може да изглежда странно, но за хората Маймуни една от най-спокойните сфери ще е любовната. Емоции няма да липсват, но отношенията ще се развиват бавно и предвидимо. За необвързаните, които са си поставили за цел да създадат семейство е препоръчително да не са прекалено настоятелни, а да се съобразяват деликатно с желанията на партньора си.

Противоречията на семейните хора-Маймуни ще са свързани не със силата на чувствата им, а с някои дразнещи битови проблеми. В такива моменти умението им да приемат с чувство за хумор всяка ситуация и присъщият им оптимизъм ще се окажат изключително полезни, а универсалното решение е регулярно да си осигуряват почивка.

Петел (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Хората, родени в годината на Петела са целеустремени, амбициозни, непредсказуеми и обичат да бъдат забелязвани. Както в професионалния, така и в личния живот се стремят да заемат лидерски позиции, не се подчиняват, даже когато са допуснали грешка и оттам идват повечето им конфликти и проблеми.

Инициативни са, любители на иновациите и в интерес на истината, лесно се справят със служебните си задължения. Но като едни истински Петли, обичат да „кукуригат“, да разгласяват успехите си, да мрънкат по време на работа и да се задрънкват с колегите си, което малко или много ги напряга психически. Обаче пък са много упорити и винаги постигат желанията си.

Що се отнася до личния им живот ситуацията е доста противоречива. Те самите са непостоянни и кокетни, но изискват от партньорите си безусловна вярност и подчинение. Единственото условие да се намери общ език с тях е да са безумно влюбени в партньора си, което ги прави по-отстъпчиви.

В началото на годината на Земната Свиня хората-Петли ще са максимално заети. Заниманията им в повечето случаи ще са сложни и понеже те невинаги успяват да „мелят брашно“ с колегите си, ще им се струва, че никой не желае да им помогне, ще се чувстват изоставени и неразбрани. Когато не са в добро настроение хората Петли се разсейват и допускат грешки във всички направления.

Обстановката ще се разведри в края на пролетта, когато отношенията ще са в синхрон, тонусът бавно, но устойчиво ще се повишава. Преди всичко това да се е случило хората Петли трябва да избягват съмнителните връзки и оферти, както и да не изпадат в крайности. Заемайки се с трудни проекти да преценяват възможностите и ресурсите си, за да си спестят финансови загуби и различни други неприятности.

В професионално отношение хората-Петли трябва да търсят баланс между стремеж към лидерство и податливост на влияние. Успехът им ще е гарантиран, ако не си поставят твърде много цели и не се конфронтират открито с колегите си. Ще има две групи затруднения: предизвикани от конкуренцията и предизвикани от поведението на хората Петли. Спорните ситуации ще намерят решение само с разумни действия и аргументирано поведение. Експериментите с „неочакван“ край не са препоръчителни.

Семейните Петли ще си осигурят спокойствие и радост, ако се включват равностойно в домашните задължения. Нерядко ще им е нужна помощ от близките, за която трябва да помолят без излишно високомерие. Недоверието и проявите на ревност ще са повод за ожесточени разправии, които със сигурност могат да бъдат избегнати.

Несемейните представители на този колоритен знак ще са в истински „цайтнот“. Те ще имат прекалено много възможности за връзка, което ще ги вкара в размисъл и ще затрудни избора им.

Коментирай