Свободно време

Девизът на всяка зодия в Годината на Жълтата земна Свиня

Той ще ни води напред

08.02.2019г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец – Преследване

Всичко което е необходимо на Стрелеца е да си постави цели и не просто да ги следва, а да ги преследва. Събитията ще бъдат благоприятни за постигането на вашите планове. Очаква ви интензивна година, в която пасивността ви ще бъде само ваш враг.

Козирог – Време за промяна

Новата китайска година ще накара Козирозите да се „отърсят от прахта“. Още в първите месеци, животът на родените под тази зодия ще ги изправи пред събития, които няма да забравят. Това може да са ярки пътувания, неочаквани събития, нови хобита, запознанства, любов.

Водолей – Изненада

Годината на Свинята обещава да бъде изпълнена с приятни изненади. Успехът ще дойде при вас от неочаквана страна и това определено ще ви направи по-щастливи. Първите месеци може да ви се сторят монотонни, но през лятото се пригответе за приятни събития.

Риби – Самореализация

Време е родените под знака на зодия Риби да престанат да слушат чуждото мнение, да послушат вътрешния си глас. Ако се уповават на собствените си решения и са активни, ще могат да постигнат невероятни успехи, за които дори не са се осмелили да мечтаят. Риби, напред!

Коментирай