Свободно време

Знаци, че някой мисли за вас

Имате сънища за този човек

11.06.2019г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В мислите ни винаги има някого, както и ние сме в нечии мисли. Едни от най-приятните са тези свързани с любовта. Въпреки това, невинаги към нас се изпращат позитивни мисли. Оказва се, че има как да усетим, когато някой ни мисли. Сърбящо око, дискомфорт по време на хранене... Кои са другите знаци?

Изпитвате неочаквани емоции

Намирате се на работа, на парти, смеете се, танцувате, но изведнъж започвате да се чувствате тъжни, има прилив на емоции. Това може да е знак, че някой ви липсва. Или пък, когато се чувствате притеснени, стресирани, но изведнъж започвате да чувствате някаква топлина в себе си. Това също може да е знак, че някой мисли за вас, изпраща ви положителни вибрации, в тях има чувства, интерес към вас.

Бузите или ушите ви горят

Ако няма физическа причина бузите или ушите ви да са зачервени, да ги усещате топли, то вие сте в устата или мислите на някого. Ако бузите ви горят, това може да се разглежда като шамари от разстояние. Може би някой ви споменава с не добри намерения. От друга страна, за горенето на ушите се смята, че някой е влюбен във вас и вие сте възприемчиви към емоциите му.

Хълцане

Освен ако страдате от стомашни проблеми, пили сте или сте яли бързо, хълцането може да е знак, че някой се оплаква от вас. Ако имате предположение кой е този човек, добре е да избягвате негативното му присъствие.

Свързани статии

Телепатия

Телепатията е показател за извънредна връзка между два индивида, възникваща спонтанно и естествено. Той или тя може да се опитва да се свърже с вас по интимен начин. Разбира се такава телепатична връзка можем да усетим с роднини, приятели, не само с някого, към когото изпитваме любовни емоции. Въпреки това, телепатичната връзка може да бъде и малко изтощителна.

Сънища

Докато останалите признаци, че някой може би ви мисли се проявяват в будно състояние, сънищата също може да са знак, че сте в нечии мисли. Ако сънувате невероятно реалистични сънища с човек от ежедневието ви или с някого, когото не сте виждали от години, това невинаги е случайно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Beyhan ( преди 4 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
az su6to neprekusnato me4taia i mislia za mujut , kogoto obojavam i 4akam v li4nia si jivot bez tulkuvania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар