Свободно време

Дневен хороскоп за 22 февруари

Какво ни вещаят звездите за петък

22.02.2019г. / 07 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологичната прогноза, хороскопите, често могат да бъдат от полза. Ето какво може да имаме предвид за 22 февруари.

Овен

Малко трудно ще ви се получават днес нещата, което ще снижи както настроението, така и желанието ви за работа. Променяйте заниманията си от време на време, за да не потънете съвсем в рутина, приспиваща вниманието ви. Действайте с въображение, за да не стигнете до „задънена улица“.

Телец

Не отказвайте, ако ви помолят да се заемете с нова задача, за която нямате опит. Приемете го като добра възможност да докажете отговорността и професионализма си. В процеса на работа ще имате възможност да общувате с нови хора и да обмените опит.

Близнаци

Не се съмнявайте във възможностите си, но и не прекалявайте със самочувствието. Крайностите днес ще се окажат изключително вредни, защото или няма да използвате докрай потенциала си, или няма да си свършите работата достатъчно качествено. И едното, и другото е повод за натрупване на комплекси, от които нямате нужда.

Рак

С необичайно много свободно време ще разполагате днес. Няма да имате затруднения с текущата работа, така че използвайте го изцяло за себе си. Погрижете се за външния си вид, „висящите“ финансови въпроси, информационното и техническото си обезпечение.

Лъв

Под влиянието на музика, филм или друго произведение на изкуството настроението ви ще е предимно романтично. Позволете си да мечтаете, но не позволявайте това да пречи на работата ви. Ще можете напълно да се насладите на емоциите, които ви изпълват, ако вечерта си организирате предпочитано развлечение в компанията на любимия човек.

Дева

Първоначалната ви идея днес може да е свързана с уреждането на някакъв професионален въпрос, но ще се наложи да се отклоните от нея. На преден план ще излезе проблем от личен характер, касаещ най-близките ви роднини. Може да е свързан с допълнителни разходи, ако са големи, опитайте се да ги разсрочите.

Везни

Няма да реализирате всичките си замисли, но най-желаните ще се случат. Ще установите, че мнението на колегите за вас е изцяло положително и ви възприемат като безспорен авторитет. Оценката им ще ви окуражи и вдъхнови, а среща със стар приятел вечерта искрено ще ви зарадва.

Скорпион

Текущите задължения ще са повече от обикновено, но ще сте в благоприятната позиция да диктувате реда и условията на работа. Околните ще ви съдействат без забележки, вероятно ще получите и допълнителни приходи. Отделете си запаси. Не тръгвайте на дълъг път, ако не сте принудени да го направите.

Стрелец

Преживяванията ви днес няма да са от най-приятните. На моменти ще имате усещането, че говорите със събеседниците си на различни езици. Разминаването идва от различните ви ценностни системи и колкото по-бързо се сетите, че е така, толкова по-лесно ще оправите нещата.

Козирог

Опитайте се днес да реагирате така, че никой да не разгадае мислите и чувствата ви. Може да се наложи да скриете „зад маска“ факта, че близък роднина е злоупотребил с доверието ви. Не е изключено да претърпите и материални загуби.

Водолей

Предобед може да ви предложат участие във временен проект, различен от основните ви професионални умения. Постарайте се да проучите условията в детайли. Може би ще ви даде възможност да разгърнете творческия си потенциал, но няма да донесе очакваните приходи. При такива обстоятелства не е желателно да рискувате.

Риби

Привлекателни сте, но и разсеяни. Околните ще ви обсипват с комплименти, което няма как да не ви е приятно, но пък ще затруднява концентрацията ви. Ще имате възможност да реализирате промяна, която замисляте отдавна. Ще имате възможност и да се откажете от нея, ако не ви хареса.

Коментирай