Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 март

Проблеми за Близнаците

11.03.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Като цяло обстоятелствата в началото на седмицата ще са благоприятни. Ще постигнете по-голямата част от набелязаните цели и е възможно да реализирате допълнителни приходи. Ще се изявите навсякъде – в офиса, в обществото...

Ако сте намислили да сменяте работата си, ще попаднете на интересни оферти. За някои представители на вашия знак ще има прекрасни предложения, свързани с повишение на длъжността или заплатата, или и 2-те.

В края на седмицата под влияние на конкретни събития леко ще промените възгледите си. Бъдете внимателни, възможно е да привлечете вниманието на мошеници или други съмнителни личности. Ако ви е трудно, потърсете подкрепа от приятелите си, може да разчитате на тях.
Погрижете се за здравето си, но в никакъв случай не прибягвайте до самолечение.

Дева

Ще разширите връзките си, очакват ви нови запознанства, които ще ви помогнат при решаване на текущите задачи. Ще влезете в нови социални кръгове и е много вероятно да осъществите пътуване извън страната. Всички експерименти, изследвания, търсения на непознати истини ще бъдат много успешни и с дългосрочен ефект.

В края на седмицата ще сте далеч по-решителни и склонни да рискувате. Опитайте се все пак да проявите разум и внимание, да не предприемате необмислени операции и да не започвате случайни сексуални контакти, въпреки огромното си желание за секс и авантюри. Ограничете се с постоянната си връзка и рутинните дейности.

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

Везни

Моментът е много подходящ за стабилизиране на професионалните позиции, подобряване на взаимоотношенията с колегите и подчинените. Подгответе се психически, че задълженията ви ще се увеличат, но съответно и приходите ви ще нараснат. В същото време е добре да ограничите разходите си, да не се втурвате към покупки на скъпи предмети, да контролирате страстта си към пазаруване.

През втората половина от седмицата мислите ви ще са по-романтични. Ще ви обхване желание за пътешествия, приключения и сексуални контакти. Много лесно ще завързвате нови познанства, ще уреждате взаимоотношенията си с противоположния пол. Не забравяйте, че това може да ви докара и доста проблеми, особено здравословни.

Скорпион

Прозорливи сте и общителни, което е предпоставка за осъществяване на изключително интересни нови контакти. Опитайте се да изслушвате събеседника си, не бъдете бъбриви и говорете само по темата, която се коментира. Съобразявайте се какво приказвате, не споделяйте интимни подробности от личния си живот, а още по-малко обсъждайте бъдещите си намерения.

Очертават се кратки пътувания, много запознанства, като част от тях ще са си чисти флиртове. В края на седмицата ще имате възможност да получите допълнителни приходи. Въздържайте се от рискови инвестиции и от дългосрочни кредити. Бъдете реалисти, преценявайте възможностите си и не се увличайте от спонтанното желание да си купите това или онова, ако нямате възможност.

Коментирай