Свободно време

Дневен хороскоп за 22 март

Девите да внимават с парите

22.03.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Положителните преживявания ще са свързани с дейности, изискващи творчески подход и с любовните отношения. Предстоят изненади, които ще помните дълго. Що се отнася до текущите задължения и ежедневните отношения, придържайте се към правилата и не намалявайте съществуващата дистанция.

Скорпион

Работата ви ще изисква бърза реакция. В повечето случаи ще е екипна, а вие трябва да прецените каква е най-благоприятната позиция: да се проявите като делови партньори или като редови колеги. Поемането на повече отговорност може да ви натовари психически, но от друга страна ще ви даде възможност да действате с размах.

4 начина, по които упражненията ви правят по-щастливи

Стрелец

Част от задължителните контакти няма да са ви приятни. Даже може да предизвикат усещане за неприязън. Приемете ги като банален елемент от действителността и си уговорете среща с предпочитани приятели за вечерта. Присъствието им ще ви подейства тонизиращо.

Козирог

Ще се наложи да се занимавате с оформянето на дългосрочни стратегии. Преценявайте ефекта им не само като финансов резултат, а и като ваша възможност да напреднете професионално. Проявете търпение към близките си, които може да ви ангажират с трудни решения.

Как да преживеете сезона на сватбите, ако сте необвързани

Водолей

Ще можете да се занимавате едновременно с няколко неща и да напреднете в различни направления. Ще ви е по-лесно, ако намерите причинно-следствената връзка между отделните резултати. Убедителни сте и бихте могли да спечелите на своя страна нови сътрудници.

Риби

Преценявайте много внимателно с кого е безопасно да споделите проблемите, които ви безпокоят. Ако са от личен и в частност от романтичен характер е желателно изобщо да не ги обсъждате. Що се отнася до професионалните затруднения, с тях ще се справите самостоятелно след като издирите и усвоите липсващата ви информация.

Коментирай