Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Ще трябва да обърнем внимание на здравето си

25.03.2019г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Меркурий и Нептун ще са в съвпад през тази седмица като при това Меркурий ще излезе от ретроградното си движение. Важните събития за представителите на вашия знак ще са свързани с разкриване на някаква тайна или възможност да се включите в организация, състояща се от ограничен брой подбрани членове. В началото може да сте въодушевени, но скоро ще забележите подробности, които са ви убягвали и отношението ви леко ще се промени.

В края на седмицата Марс, вашият управител, ще премине от Телец в Близнаци. Приемайте събитията в тяхната цялост и не се вторачвайте в детайли, които ще ви попречат да си изградите ясна концепция за обстановката, в която се намирате.

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Телец

Новите контакти през тази седмица ще завладеят почти изцяло вниманието ви. Първоначално ще ви заредят с оптимизъм. Всичко ще ви изглежда много по-идеално, отколкото е в същност. Виновница за това ще е вашата планета-управител Венера, която ще навлезе в знака на Рибите и ще засили желанието ви за социални изяви.

Постепенно ентусиазмът ви ще спадне и след като Меркурий излезе от ретроградното си движение преценката ви ще е доста по-реална, по-обективна. Не е изключено да установите, че сте попаднали в „погрешната“ компания. За щастие, ще сте в благоприятната позиция да вземате самостоятелни решения и да се дистанцирате когато намерите за добре.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Близнаци

В началото на седмицата вероятно ще се наложи да се справите с някои неприятности. Фактите невинаги ще са достатъчно ясни и ще ви е трудно да прецените ефекта от решенията си. Въздържайте се от резки промени, свързани с работата и бизнеса поне докато Меркурий не излезе от ретроградност. След това ще получите допълнителна информация и е възможно да разкриете интрига, която се плете зад гърба ви за ваша сметка и от която ще успеете да се предпазите. Навлизането на Марс във вашия знак ще повиши активността ви.

Ще сте в състояние да издържите на много по-високи физически и психически натоварвания и е подходящо да проведете лични или делови разговори, които до момента сте отлагали, защото са ви били трудни. Ще ви хрумнат интересни компромисни решения на спорните въпроси. За промяна на работното място е рано да се мисли.

Рак

Не е изключено през тази седмица възприятията ви за действителността да са доста по-идеалистични от обикновено. Да се ентусиазирате от случайно подсказана идея, която ще ви се стори единствен начин за реализиране на всички неосъществени до момента цели. Изграждайки си „въздушни замъци“ ще пропуснете важни подробности, които след време ще причинят не само неприятни преживявания, но и материални загуби.

В този смисъл е желателно да обсъждате всички свои категорични решения с близките си и да се вслушвате в мнението им. То ще е доста по-обективно от вашето. Не е препоръчително да се включвате в нови групи по интереси. Ще си пропилеете времето напразно и няма да научите нищо ново. По отношение на бизнеса опасностите може да са свързани със служебно пътуване или със задгранични партньори. И в двата случая се подготвяйте старателно и не си изграждайте прекалено високи очаквания за резултатите. Избягвайте споровете с роднини на брачния партньор.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 4 години )
Здраве и красота
Свободно време