Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Промени в любовта

25.03.2019г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на март ще ни донесе промени и вълнения в любовта. Ще усетим влиянието на Марс, Венера и Меркурий. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта може да ви донесе невероятно блаженство, но е възможно да ви донесе и разочарование. И все пак, вашата философия, уважаеми Овни, тази седмица определено ще бъде че е по-добре да сте обичали и загубили, отколкото никога да не сте обичали. Венера също ще се намеси в любовния ви живот. Може би изпитвате емоции към определен човек и колкото повече искате да се приближите до него, той толкова по-нестабилно ще се държи към вас.

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Телец

През тази седмица представителите на зодия Телец ще осъзнаят някои неща, свързани с любовта. Може би изпитвате емоции към някого, който не цени това, което изпитвате към него. Ще се запитате защо давате толкова много? Дали това няма да ви отдели от потенциален партньор, който би показал грижа към вас?

Близнаци

Марс ще повлияе на любовния ви живот. До 15 май ще се радвате на положителни вибрации. Не само че периодът е подходящ да започнете нови начинания, в които искате да успеете, но това се отнася и за любовта. Вашият сексуален магнетизъм ще бъде засилен и ще откриете, че край вас има човек, с когото може да се случи нещо повече.

Обещания, които помагат да имаме по-успешни първи срещи

Рак

Каквото има да остане, ще остане, каквото иска да си върви – пуснете го! През тези дни въпросите свързани с любовта ще ви накарат да разсъждавате по-мъдро. Ще имате най-високите идеали и най-добрите намерения към партньора си или някого, към когото имате интерес. В същото време разбирате, че любовта не е притежание, а когато обичате, трябва да я дадете безусловно, без да очаквате нищо в замяна. За щастие усилията ви ще бъдат възнаградени.

Коментирай