Свободно време

Какво ви очаква до края на 2019 според месеца на раждане

Промени и предизвикателства

15.05.2019г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември

Пригответе се да развиете хубава връзка с човек, с когото не сте предполагали, че може да се случи. Няма да липсват негативни мисли. Опитайте се да ги отклоните и да пренастроите съзнанието си към положителните неща и да планирате бъдещето си.

Октомври

Свеж въздух и нови взаимоотношения. Колебливи сте да отворите сърцето си за нови хора в живота си. Опитайте да се отпуснете. Също така е важно да се фокусирате върху дългосрочното планиране, тъй като това ще ви помогне да бъдете в мир.

Изберете си дърво и вижте коя черта на характера доминира при вас

Ноември

Очаква ви година изпълнена с радост и щастие. В работата ще трябва да давате повече от себе си, но плодовете на успеха няма да закъснеят. Възможно е да прекратите взаимоотношения, които не ви носят никаква положителна стойност. Може би е за добро.

Декември

С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол към себе си. Но бъдете разумни. Избирайте внимателно партньорите си, за да не се възползват от вашите емоции. Не забравяйте за компанията на близки и приятели и намерете вашата формула, която да ви помага да балансирате.

Коментирай