Свободно време

3 кристала с голяма сила

За повече баланс

07.04.2019г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Харесвате ли камъни и кристали? Може би носите някои под формата на бижу или сте поставили в дома си за благоденствие. Кристалите носят определени вибрации. Понякога ги купуваме, защото харесваме цветовете им, друг път ни трябва камък, за да насърчим в живота си нещо определено.

Важно е да избираме правилно камъните, за да ни носят положителна енергия. Когато ги купуваме е добре да се водим от нашите намерения и да се доверим на инстинкта си, заставайки пред големия избор от красиви камъни. Имаме нужди, но кои камъни са подходящи за тях? Проучете това предварително. След като изберете кристал, вземете го в ръката си. Как се чувствате? Тези съвети нека бъдат вашето малко ръководство за точен избор.

Въпреки това, днес споделяме с вас 3 камъка с невероятна сила. Усетете ги, отново държейки ги в ръката си.

Камъни и кристали, които привличат любовта

Селенит

Селенитът е красив и нежен камък, който бива наричан духовен камък. С него лесно може да постигнете вътрешен мир и да подобрите концентрацията. Смята се, че селенитът спомага и за насърчаването на добри бизнес практики и честността във всички видове взаимоотношения.

Камъкът е свързан с Луната и се зарежда по време на пълнолуние или новолуние. Зареден от нейната сила, той може да помогне за изчистването на енергийните блокове от вашата аура, дома ви. Селенитът също помага за подобряване на интуицията, медитацията.

Бавно научавам... че понякога мълчанието казва всичко

Бял кварц

Белият кварц е чудесен камък за прочистване и засилване на положителната енергия. Той може да се използва за баланс на всяка чакра, за духовно развитие или за прочистване на аурата или средата. Може да го използвате за подобряване на мотивацията, съня, концентрацията, за създаването на хармонични отношения и среда. Белият кварц може да се постави в спалнята близо до леглото, бюрото в офиса или близо до техника. Не забравяйте че може да го носите и под формата на аксесоар.

ТЕСТ: Какво говори прическата за личността ви?

Аметист

Аметистът е мощен камък за защита, който може да се използва и за повишаване на психическото съзнание и насърчаване на баланса и мира. Когато става въпрос за духовно развитие, подобряване на интуицията, предпазване от негативна енергия или психически атаки, нужен ви е аметист. Ако медитирате, този камък също е подходящ като част от вашата практика.

Аметистът може да се използва и за подпомагане на изобилието, лекотата на паричните потоци, за защита при пътуване, за намаляване на скръб и тъга. Него също може да носите под формата на бижу или да поставите в дома си.

Коментирай