Свободно време

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Фаза, която ще продължи до август

11.04.2019г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В края на 2018-а година Юпитер влезе в знака на Стрелец и така ще се задържи до декември 2019-а. Докато е в този знак, ще усетим неговата най-ярка, най-чиста и добра енергия. Юпитер представлява планетата на изобилието и разширяването.

Той има способността да увеличава нещата в живота ни, за да можем да видим дарбите и наградите. Също така ни помага да постигнем яснота и по-дълбоко разбиране на случващото се край нас.

В астрологията Юпитер често се счита за щастлива планета. Тази година на 10 април той ще навлезе в ретроградна фаза, като ще се задържи така до 11 август 2019. Когато Юпитер е ретрограден, е време да се върнем назад и да погледнем посланията, които ни е донесъл. Да прегледаме миналото, за да сме сигурни, че не сме забравили никакви подаръци или награди, които Юпитер ни е предлагал.

Хули Леонис – Няма нищо случайно в живота ни – всичко е много точно определено

Също така е време да се откажем от нашите очаквания, така че да можем да получим тези награди, та егото ни да не блокира техния път. Време е за ново мислене, да видим кои са положителните неща от неприятните моменти, през които сме преминали.

Ако успеем да преразгледаме болезненото минало, Юпитер ще ни напътства да видим позитивите, които преди са останали незабелязани за нас. Но ако сме били мързеливи или безцелни, ретроградната фаза на планетата ще ни напомни това, насърчавайки ни да предприемем действия.

Ако се намирате в такава фаза на мързел, липса на мотивация, творчески идеи, Юпитер може да ви даде енергията, от която се нуждаете.

Овен – Има толкова много възможности за вас. Разперете крилата си и разширете хоризонтите си.

Телец – Юпитер ще ви помогне да се потопите по-дълбоко в емоциите си и да излекувате душата си.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
аз ( преди 4 години )
1 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 4 години )
Свободно време