Свободно време

Дневен хороскоп за 10 април

Близнаците да не споделят

10.04.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

На работното място изведнъж ще настъпи голям хаос. Никой няма да е наясно какво прави и защо го прави. За разлика от всички, вие ще успеете да се ориентирате в обстановката и да подскажете правилния ред на работа. Ще удивите всички с навременните си действия.

Скорпион

Освен професионализъм днес ще ви е нужна и хитрост. Наблюдавайте внимателно хората, с които се налага да общувате, особено непознатите. Някой ще се опита да „ви изпързаля“. В състояние сте да го вкарате в собствения му капан.

Стрелец

Две ваши качества могат да ви подведат и да ви направят лоша услуга днес. Прекалената общителност и прекалената самоувереност. Проявете предпазливост и не приемайте никакви предложения, предполагащи промяна. Ако ще променяте нещо, нека е по ваше убеждение, а не по чуждо внушение.

Астроманикюр за всяка зодия

Козирог

Текущата работа ще е малко повече от обикновено. Ще се наложи да се справяте със задачите си и едновременно с това да си набавяте информация. В същото време ще сте зависими както от външни фактори, така и от действията на останалите участници в процеса. Придържайте се към „златната среда“.

Водолей

Ако искате да знаете нещо, питайте директно. Всеки опит да стигнете до истината по заобиколни пътища ще се окаже неуспешен и повече ще попречи, отколкото да помогне. Съдействайте на членовете на семейството да реализират идеите си.

Риби

Заниманията ви ще са повече от едно, но сте в благоприятната позиция да си изработвате варианти. При представяне на идеите си споделяйте само един от вариантите. Разкривайте останалите, ако се наложи и ако ще са по-убедителни като аргумент.

Коментирай