Свободно време

Дневен хороскоп за 22 април

Девите да внимават с документи

22.04.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

В желанието си да услужите и да сте полезни с радост ще раздавате препоръки и съвети на околните. Наблюдавайте реакциите им. Ако започват да прекъсват разговора по средата и да си тръгват под благовиден предлог, значи сте прекалили. Не губете чувство за мярка.

Скорпион

Тонусът ви е висок, а няма да сте прекалено заети. В пристъп на скука и отегчение не започвайте разговори на спорни теми с любимия човек и не коментирайте стари прегрешения. Демонстрациите на ревност със сигурност няма да укрепят връзката ви.

Стрелец

Ще общувате с доста хора предимно обсъждайки неформалните си интереси. Ще ги впечатлите със знанията и уменията си. Някои от тях ще продължат да ви търсят, но като цяло новосъздадените връзки ще са мимолетни.

Китайски мъдрости от Вантала

Козирог

Комбинирайте физическите натоварвания с умствени или обратно. Представителите на вашия знак, чиято работа е предимно статична трябва да си организират половин-часова разходка в края на деня. За подложените на мускулна умора е препоръчително да почетат книга или да се разнообразят с тестове, изискващи логическо мислене.

Водолей

Красноречиви сте, въздействащи и в състояние лесно да убедите околните в идеите си. В същото време психическото ви състояние е леко неустойчиво и незначителни дреболии може да предизвикат раздразнителност. Не прекалявайте с контактите, ще се отразят негативно на настроението ви.

Риби

Ще се натъкнете на затруднения, ако сте в процес на промяна на длъжността или работното място. Проявете сдържаност и анализирайте ситуацията, за да си изясните причините. Направите ли го, ще сте наясно как да действате по-нататък.

Коментирай
Свободно време