Свободно време

Дневен хороскоп за 22 април

Девите да внимават с документи

22.04.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Динамично започва последната седмица на април. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Нетипични съмнения и несигурност може да ви завладеят днес. Ще се наложи да направите труден избор на по-малката от двете злини. Действайте в свой стил: смело и с интуиция.

Телец

Овладейте емоциите, защото някой днес ще ви разочарова с поведението си. Реагирайте с привидно безразличие. Само така ще разберете какви са били мотивите за постъпката и ще стигнете до правилните заключения.

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Близнаци

Ориентирайте енергията си в правилната посока и се „простирайте според чергата си“. Контактите ви с хора, които не са от вашата социална група може да ви създадат илюзорна представа за собствените ви възможности. Самозаблудата ще се окаже изключително вредна.

Рак

Създайте си предварителен график. Разпределете времето си така, че да не се занимавате с едно и също през целия ден. Вложете еднакво старание както в професионалните, така и в домашните задължения. Ще се почувствате доволни от направеното.

Любовен хороскоп за 22 – 28 април

Лъв

Преглеждайте редовно електронната си поща. В последния момент може да пристигне интересна оферта за предстоящите празници. Ако сте решили да изненадате близките не коментирайте въпроса открито, а се опитайте деликатно да разберете какви са предпочитанията им.

Дева

Ще имат добри възможности онези представители на вашия знак, които се занимават с уреждане на сделка за недвижимо имущество. За тях, както и за всички останали е препоръчително да се запознават подробно с документите, които предстои да подписват. Не пренебрегвайте препоръките на приятелите, които имат опит в подобна насока.

Коментирай
Свободно време