Свободно време

Женски хороскоп за май

Очакват ни промени

01.05.2019г. / 19 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Много е важно да поемете контрол върху вашите емоции и желания, за да не преминете определени граници. Последиците от прибързаните заключения и действията, направени под въздействието на погрешни емоции, могат да бъдат необратими. Обърнете специално внимание на роднините и внимавайте с комуникацията с тях. През май ще се радвате на неочаквани печалби както по отношение на финансите, така и в работата. Сега ще може да покажете вашите организационни умения.

Козирог

Май ще бъде приключение за вас. Ще имате желание да покажете на света колко щастливи се чувствате. Внимавайте, защото завистници няма да липсват. Новият месец ще ви донесе възможности за нови познанства. Внимавайте как харчите и планирайте предварително всичките си разходи. Пазете се от измами.

Черти на лицето и характера, които привличат околните

Водолей

Вашата рецепта за щастие, която ще трябва да следвате е сдържаност в изразяването на чувства. Внимавайте с раздразненията и агресията. Звездите ви съветват да преразгледате плановете за следващите седмици. В някои проекти ще трябва да рискувате. През май е възможно да има дни, в които да се чувствате тъжни. Също така, връщането към стари любовни връзки няма да ви донесе нищо добро и ще попречи да срещнете нова любов.

Риби

Водните знаци имат специална връзка с Луната, което им позволява да четат между редовете и да се доверяват на шестото си чувство. Май ще ви предложи нови познанства, но и раздели. Не бъдете тъжни. Възможно е да получите информация, която ще трябва да запазите за себе си за определено време. В работата са възможни леки спадове. Отдайте се на любимите ви занимания, заслужавате го.

Коментирай